- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
#32839680 #82 üzenetére
Navigáció után böngésztem, és ilyen 4-5-6 másodperceket kellett várnom ha háromnál több tab volt nyitva, és melegedett, valamikor egy egyszerű menübelépés, vagy noti lehúzás is 2-3 sec, úgy hogy nem futott előtte semmi, számomra ez bele esik a sz@r felhasználói élmény kategóriába. Egy snapi 600-as One M7-el meg elvagyok vígan, úgy hogy megy a zene, fut a viber, és mellette 10+ tab, és nem akad be, nem tölti újra...
Aztán ott volt a One X annak is volt baja a tegrával bőven, elég rákeresni a topikjában...
Én és sok másik fórumtárs megfogadtuk, hogy tegrát soha többé.
Snapdragon 800-801-805 bármelyikkel érdekelt volna, de így már nem, ami elszomorít... -
FeRRaR1
őstag
válasz
takacsbotond #78 üzenetére
A tegra 2k nélkül is szétlaggol nyugi
Nem biztos hogy az android a hibás a felső kategóriás laggolásért, G2-G3 és a samuk, laggolnak, HTC M7 M8 meg nem, úgy hogy én inkább a gyártók nemtörődömségének, és a majd megoldjuk erőből ha ésszel nem megy elvet hibáztatnám.
-
FeRRaR1
őstag
Istenem ,azt hittem tanultak a One X - Tegra baklövésből, de lehet hogy a bencsmárk és lagg király tegra megint vissza köszön?
Pedig végre érdekelt volna egy tablet...
(első N7 úgy laggolt, hogy olyanokat még samun sem láttam, második bugos, asus táblák tegrások, már egy új surface pron gondolkoztam, de az meg rohadt drága...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest