- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hopkins95 #170 üzenetére
A felhős tárhely, amennyiben csak tárhely, tehát nincs megosztva, azt becseszne, ha bántanák. Az a tiéd, csak másnál tárolod, de senki más nem fér hozzá.
Ha veszek egy zenei CD-t, berippelem és felrakom oda, abba se köthetnének bele.Ha megosztom, nyilván más tészta, de amíg magamnak tárolom ott, semmi közük hozzá.
Ennyi erővel kimennek mindenkihez és ellenőrzik a gépeket/mobilokat, hogy nincs-e rajta jogvédelem alatt álló tartalom? Szép világ lenne..
-
cinemazealot
addikt
válasz
Hopkins95 #161 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, hogy ha minden videó kereshetetlen lesz nyilvánosan, akkor előbb-utóbb kiépülnek azok a 3rd party indexelő alkalmazások, amik a tárhelytől függetlenül keresést/szűrést is lehetővé tesznek, majd kiköpik a találati lista videóinak linkjét, oszt jóccakát. Ha úgy tetszik, ezek ma is léteznek pl. a torrent gyűjtemények formájában.
Most csak azon töprengek, hogy ezt meg nem a 11-es cikkely fogja-e korlátozni.
Bár ha valaki a saját videófájljának linkjét néhány kulcsszóval explicite beletette a másik szolgáltató keresőjének adatbázisába, akkor hozzájárult annak linkelhetőségéhez.
Ugyanakkor értelmezésem szerint a tartalmak felhőben tárolását (és nem videómegosztón publikálását) is korlátozza a 13. cikkely, hiszen "minden olyan weboldalnak, ahol a felhasználók bármilyen formában „nagyszámú” tartalmat tudnak feltölteni, az üzemeltetőnek előzetesen kell szűrnie ezeket a tartalmakat, hogy vannak-e benne a szerzői jogot megsértő elemek." Így az, hogy egy linkelhető tárhelyre vagy a korábbi videómegosztók valamelyikére töltöd fel a videófájlodat, nem oszt vagy szoroz.
-
pw12345
aktív tag
válasz
Hopkins95 #76 üzenetére
NA DE EMBER! 3 (AZAZ HÁROM! Alt+Ctrl+Del) GOMB! GONDOLJ BELE! FÜLNEK IS SOK! AZ KETTŐVEL TÖBB, MINT, AMI A ZOO CSEMEGÉT ADAGOLJA! Képzeld, ha még lábpedál is lenne a vízadagolónak!
Meg még olvasni is tudni kell hozzá: Mi? He? Nem értem
Kemény világ az!(#81) warfernom Ja, marhára. Szabad ember, szabad hálózaton azt ír, amit szabad.
Ha csak a terror elharapódzására hivatkozó jogfosztásokra gondolok (lásd repterek) érzem a szabadság szagát, hol egy gázmaszk?
(#86) Foglalt név Nem ez a gond. Először megy majd minden vírusos oldalakra (már most is van bőven, azok kitakarításáról nem kellene a nagy szabályzásban gondoskodni? nem beszélve a Momo féle öngyilkosságra buzdító kreténségekről, amik nem sértenek jogot?), utána a DarkWebre. Gyönyörű lesz. Arról nem beszélve, hogy ez csak kóstolgatás, mit tolerál a droid (lásd bármit: migráció), egy lépés a kínaihoz hasonló nagy tesó bevezetése felé: önként megyünk a vágóhídra, mint a marhák.
Mindegy, már ott is megvan a hozadéka, ha frusztrált a paraszt, utasokkal lehajt a hídról, meg iskolai vérengzik.
Nézd meg a muszkákat, nem hagyják őket piálni, lőnek, szúrnak, erőszakolnak!De, mint írtam, nekem, aztán tök mindegy, YT-ot marha ritkán néztem, net nélkül is el tudom magam foglalni, van, annyi gondom, hogy a fele is sok. A szolgáltatást meg leszüneteltetem, amíg észhez nem térnek. Azokkal lesz gond, akik eddig a mobilon éltek, majd mennek focizni... ja nem, mert jobbára megszűntek az ingyenes pályák is,
beépültek, eldózerolták, kitelepült pusztára, csengetős lett, emberi kapcsolatok, meg 0 (nemhogy 10, de 3 embert nem tudnék egy meccshez összeszedni).
Hát most majd elfoglalják magukat kis kötözködéssel, garázdasággal, kiki kihívásokkal, vaaagy, lásd Párizs.(#105) SaGaIn Kb. Tavaly tavasszal volt talán a naaagy felhasználói adatkezelési szigorítás, amit elintéztek, annyival, hogy vagy elfogadom, hogy továbbra is lopják az adataimat, vagy megszüntetik a fiókomat.
Ahol nem kérdés nélkül törölték ugye.(#121) -=RelakS=- Ja, és, akkor még a dobozbontásos, PC buherálós, program tutorial és OP rendszer tippek
típusú tartalmakról szó sem esett. -
"Gratulálok, ezzel csak azt érik el, hogy egyre jobban kiábrándulok az EU-ból.
"
Ugye, azt tudod, hogy ezt nem valami láthatatlan fantomok szavazták meg, hanem többek között azok a magyar képviselők, akiket mi küldtünk az EP-be?
(Egyébként ott van fenn a lista, hogy ki hogyan szavazott - te melyikükre szavaztál?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest