- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
bayarena
aktív tag
Tud valaki mutatni grafikont, hogy a bf4 multi alatt milyen fps-eket szolgálnak a procik?
Lehetőleg erős vga mellett. -
-
bayarena
aktív tag
válasz
Cobra652 #480 üzenetére
Ne haragudj, ez így szép meg jó, de írni azt lehet, amit csak akarsz.
Ezért is kértem, hogy ha tudtok, akkor linkeljetek be egy hiteles tesztet.
Eddig még senki nem tudott ilyet mutatni.Ismétlem, ahol FullHd mellett, maxon,a 8350 játszhatatlan fps-t ad, egy i7 meg játszhatót. Még mantle nélkül sem találni ilyet. ( A Thief bizonyos beállítások mellett nem releváns)
Ár, teljesítmény? 30 ezerrel drágább az i7, és azonos szolgáltatású lapok közt is van egy jó 10es az intel "kárára". -
bayarena
aktív tag
Szerintem mind1, ha nincsenek felcserélve, akkor is mind1...mert mondom, 1fsp nem oszt nem szoroz.
Meg számomra az 52 vs. 62 sem.
A tisztán látás véget, még mindig várok egy olyan tesztet, ahol fullhd-n, magas beállításnál 8350 mondjuk 30fps, i7 meg 50. Egy ilyenre azt mondom, hogy okés, érezhetően gyengébb. De még nem láttam ilyet normális játék esetén, plussz ha van Mantle, márpedig van, akkor meg végképp nem tudnak ilyet mutatni.Ennyit erről.
-
bayarena
aktív tag
Továbbra is várom azt a tesztet, ahol az amd elhasal akár Mantleval is, de az intel bőven játszhatót tud felmutatni.
Jah, és lehetőleg ne valami olyan játékot nézzünk, amit intelre írtak, dw a kutya nem játszik vele.
(off: bocsi, nem ismerem a Thief-t, de nem is érdekel) -
bayarena
aktív tag
válasz
Cobra652 #468 üzenetére
Érdekes, ugyan ennél a játénál ugyan ez a honlap egy ilyet is kihozott:
http://www.techspot.com/review/793-thief-battlefield-4-mantle-performance/page2.html
Másrészt a Thief intel kedvelő játék, személy szerint a BF4 miatt váltanék új gépre.
De még az álalad linkelt tesztben is, ha úgy nézem Mantle-vel a 8350 is bőven játszható szintet hoz fullhd-ban.
Szóval még ebben a legszélsőségesebben beállított helyzetben is tökéletesnek látszik. És olcsóbb. -
bayarena
aktív tag
válasz
Cobra652 #454 üzenetére
Esetleg tudtok mutatni konkrét tesztet? Csak mert ilyet még nem láttam.
Grid, F1?? Ahogy látom ezek nem is annyira magas cpu igényesek. Mint mondtam, szerintem nem számít, hogy 88 vagy 98fps van.
Ha mutattok egy olyan tesztet, ahol egy felső kategóriás vga esetén, FHD felbontásnál, Mantle nélkül is akár a 8350 nem játszható fps-t ad, míg egy i7 4770 játszhatót, akkor meggyőztetek. -
bayarena
aktív tag
Hát nem tudom, nekem az jön le, hogy nagy felbontáson, magas beállításnál 290xnél mondjuk egy i7es meg egy csúcs amd közt max 1-2 fps különbség van, ergó ha kevés a 26, akkor a 29 is kevés, ha meg lemondunk élsimításokról, és egy-két effektről, és magasabb az fps, akkor meg azért tök mind1, hogy 61 vagy 64.
Félreértés ne essék, egyik gyártó pártfogója sem vagyok, csak leendő gépemet szeretném jól megválasztani, és egyelőre nekem az amd-s verzió tűnik jobb választásnak, nem csak a mantle miatt. -
bayarena
aktív tag
Mégis milyen esetekre alapozzátok, hogy egy FX 8350 nem hajt ki egy 290es vga-t?
Miközben minden egyes játék tesztnél leírják, hogy vga limit van, és FHD vagy afölött nem a cpu-n múlik a dolog.Plussz igen, a Mantle segít gyengébb procis rendszerek esetén..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest