- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Namelesske #43 üzenetére
Hát kemény 4napot kellet szopni.
Ráadásul a legújabbat kapta az R6-tal. -
vicze
félisten
válasz
hallerlaller #61 üzenetére
Én úgy 20-at vártam és másik kolléga is az N10-en, recovery-be egyikünknek se lépett. Ha nem olvasom több helyen is, akkor meg se említem.
Mindenesetre jobb ellenőrizni mielőtt meglepetés éri az embert. -
vicze
félisten
válasz
hallerlaller #55 üzenetére
Akkor neked rendben.
Vagy a régi maradt fenn.
(az már végképp mindegy.)
-
vicze
félisten
válasz
hallerlaller #53 üzenetére
Nem tudsz recovery-be lépni.
Alapból nem gond igazából, egyedül OTA esetében lehet, mert az onnan frissülne. -
-
vicze
félisten
Aki image-ből flasheli, az tudjon róla, hogy a recovery elég nagy eséllyel nem fog működni! (Összes eszköz érintett.)
Ami azt is jelenti, hogy a jövőbeni update-et nem fogja tudni felrakni OTA-val. Nem árt az ellenőrzés, mert különben, meglepetések érhetik. -
vicze
félisten
válasz
Namelesske #43 üzenetére
Aki türelmetlen feldug... rakhatja a készülékére a rendelkezésre álló 5 vagy 6 custom ROM valamelyikét, amik AOSP-ből lettek fordítva.
-
vicze
félisten
Valószínű van bug benne és nem ment át a QA-n, a többi igen. Már jön 5.0r3-r5 szóval biztos javítanak pár dolgot.
@sheratan: Igen tényleg az idő miatt nem csinálhatja, csak így kicsit halottnak a csók a "default encryption" ha az eszközök túlnyomó többsége nem lesz titkosítva, a titkosítottak meg maradnak a gyenge titkosításon.
-
vicze
félisten
válasz
#16820480 #34 üzenetére
Van valami nem kínai linked?
Amennyit így most gyorsan végigolvastam ami van infó, hogy a Moto G-nél factory reset-kor aktiválódik. Illetve ahogy a régi titkosítás 128-as kulcsot használt, az úgy 256-osat, így ha most titkosítva van, akkor marad a régi 128-as és csak reset-kor vált. -
vicze
félisten
-
vicze
félisten
Image-et felrakni egy "csöppet" bonyolultabb.
OTA mondjuk jóval tovább fog tartani mert nagyon sok változtatást fog most csinálni a rendszerven, kb. kicserélődik az egész amúgy. System valósznű gyalulva lesz OTA-val is, appokat kell ART-osítani nagyrészt az eltart(első boot hosszú), + encriptyon is aktiválódik. -
vicze
félisten
Hát nem egészen... A cikk meg félreérthető igen.
Nexus OTA-ról még nem láttam semmilyen hírt, mármint hogy konkrétan valakinek megérkezett(azaz még nincs). Egyetlen egy OTA-t eddig a N9 kapta.
Nexus 5, 7 és 10-hez kerültek fel a facory image-ek szóval bárki kipróbálhatja. Hiányzik még a N4 és a Modemes N7-ek. N10-nál már tapasztaltuk, hogy nem minden HW revízión működik az image.OTA-t amúgy most a Moto G(2014) és Moto X(2014) Pure Edition kapta full rolloutra és a normál Moto X(2014) van "soak test"-en, és nemsokára jön mindre.
Szerk: Na, N10 OTA kinn és fenn XDA-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest