- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
andropov
csendes tag
A push notification tényleg fantasztikus, de baromi nehéz jól megcsinálni. Az Apple-nek se sikerült tökéletesre, sokszor elég döcögősen működik a szolgáltatás. A Blackberry lényegében a jó e-mail push miatt lett az ami.
Multitasking-nak hívni ezt a Windows 3.1 szerű time sharing dolgot azért erős túlzás
. Mobiltelefonra ez a hozzáállás persze bőven elég lehet, de a többiek (Andorid, ios4) azért ennél jobban el vannak eresztve multitasking téren. Amíg egy alternatív zenelejátszó nem tud a háttérben futni - akár egy ios4 szerű szolgáltatáson keresztül - addig szerintem ezt az erősen polírozott bezárom/kinyitom megoldást túlzás multitaskingnek nevezni. -
oO7
őstag
azért .NET -es környezetben (Silverlight) rosszul szervezett memóriamenedzsmentről beszélni elég meredek...
amúgy jelenleg úgy áll a helyzet hogy csak a 3rd party fejlesztők nem kapnak egyelőre teljes értékű multitask -ot... de a nagyobb szoftvergyártók olyan certificate -t kap(hat)nak majd ami engedi a programjukat a háttérben futkározni ami egy skype jellegű vagy navigációs szoftvernél nem hátrány...
-
BaliJack
aktív tag
Oh, köszönöm a részletes választ
.
Ezek szerint picit lemaradtam a hírolvasásban
.Egy ilyen megoldás nekem tökéletes lenne: nem izgat, hogy a háttérben az OS mit takarít annak érdekében, hogy az épp elindított alkalmazás jól fusson. És egy jól megírt alkalmazásnál a Push Notification segítségével mindenről értesül az ember.
Na, így már jobban várom a megjelenést
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Mobiltelefonra ez a hozzáállás persze bőven elég lehet, de a többiek (Andorid, ios4) azért ennél jobban el vannak eresztve multitasking téren. Amíg egy alternatív zenelejátszó nem tud a háttérben futni - akár egy ios4 szerű szolgáltatáson keresztül - addig szerintem ezt az erősen polírozott bezárom/kinyitom megoldást túlzás multitaskingnek nevezni.

.
.
.