Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
bmwk1200s #17 üzenetére
jó hát... szerintem meg a Föld lapos...
emlékszem amikor már tudtuk hogy mi lesz a WP7 -ben és úgy rendesen vegyesek is voltak az érzelmek a dologgal kapcsolatban, akkor szerintem akit egy kicsit is érdekelt a téma, pislogás nélkül nézte végig az iPhone OS 4 bejelentését... és amikor jött a nagy kék Multitask gomb a képernyőn és elkezdték bemutatni akkor így mindenki torz arcal nézte a monitort, hogy "most tényleg ?! tényleg ez lesz most a menő ?"
-
oO7
őstag
válasz
bmwk1200s #13 üzenetére
ez nem változtat azon a tényen, hogy Karma ordas nagy baromságot böfögött be ide a topicba... nem az ios és nem az android multitask megoldását másolták le... ez a tendencia amit úgytűnik a nagyobb gyártók követnek... pont
mellesleg nem hinném hogy a microsoft az apple programozóinak ötletére volna rászorulva -
oO7
őstag
az android egy kicsit jobban el van eresztve... nemtudom hogy ez nem megy e az üzemidő kárára... ios4 viszont kb pont ugyan ilyen multitask megoldással jött elő a wp7 után, legfeljebb azzal vannak jobban elengedve hogy egy pár apple által előre megírt szolgáltatásra rá lehet regelni az appod hogy tudj olyan progit csinálni ami úgy tűnik fut a háttérben de közben valójában csak az előre megírt szolgáltatás megy és ha az olyan eventet dob amire fel van iratkozva a progi akkor felébreszti
Karma: én figyeltem az eseményeket mert ugye nem valószínű hogy valaha is appe cuccost szeretnék venni de azért kíváncsi voltam hogy mit hoznak ki az iOS4 -el... és amikor a WP7 -ről már bőven tudtuk hogy ilyen multitask megoldás lesz benne addig az iOS 4 -ről (akkor még ugye iPhone OS 4) még csak találgatások voltak
-
oO7
őstag
azért .NET -es környezetben (Silverlight) rosszul szervezett memóriamenedzsmentről beszélni elég meredek...
amúgy jelenleg úgy áll a helyzet hogy csak a 3rd party fejlesztők nem kapnak egyelőre teljes értékű multitask -ot... de a nagyobb szoftvergyártók olyan certificate -t kap(hat)nak majd ami engedi a programjukat a háttérben futkározni ami egy skype jellegű vagy navigációs szoftvernél nem hátrány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest