- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunsaw
tag
Nem NT 3.1, hanem Windows CE 5-ös kernelre épül alapjaiban, merőben mások.
oO7: Emil, ugye?
Na, jó tudni, ez nekem is új infó volt, mondjuk várható volt, hogy megint mgy majd a kivételezés
Egyébként én tudom, hogy SL-ben nem lehet malloc-bugokat csinálni, azt csak példának hoztam fel, hogy mi lenne, ha lehetne (pl ha .NET helyett vmi C++ förmedvénnyel kéne kódolni alatta).
-
oO7
őstag
az android egy kicsit jobban el van eresztve... nemtudom hogy ez nem megy e az üzemidő kárára... ios4 viszont kb pont ugyan ilyen multitask megoldással jött elő a wp7 után, legfeljebb azzal vannak jobban elengedve hogy egy pár apple által előre megírt szolgáltatásra rá lehet regelni az appod hogy tudj olyan progit csinálni ami úgy tűnik fut a háttérben de közben valójában csak az előre megírt szolgáltatás megy és ha az olyan eventet dob amire fel van iratkozva a progi akkor felébreszti
Karma: én figyeltem az eseményeket mert ugye nem valószínű hogy valaha is appe cuccost szeretnék venni de azért kíváncsi voltam hogy mit hoznak ki az iOS4 -el... és amikor a WP7 -ről már bőven tudtuk hogy ilyen multitask megoldás lesz benne addig az iOS 4 -ről (akkor még ugye iPhone OS 4) még csak találgatások voltak
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest