Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
A /boot könyvtár tartalma csak kernelfrissítéskor íródik, egy normál méretű SD kátya egy évtizedig biztosan bírja. De ez is csak átmeneti, már aktívan dolgoznak az USB boot-on.
Arra kell csak figyelni, hogy problémamentes vezérlő legyen az átalakítóban, akkor teljesen stabil egy USB-re kötött SSD. Pl. az ASM1351 tökéletes SATA SSD-hez, és az UAS meg az UNMAP/TRIM is megy ha StarTech. -
Próbáltam miután megjelent, de sokáig nem jutottam vele, mert az USB portok halottak voltak ezért semmit sem tudtam csinálni. Ez persze egy triviális kernel hiba volt, mert az Ubuntu nem friss alapanyagból dolgozott, és nem is tesztelték le a 4 GB-os modellen. Amúgy Ubuntu-t használok a NAS-nak befogott Pi-n, de magam konfigurálom és fordítom hozzá a kernelt. Azóta meg nem tudom mert nem néztem. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a GNOME asztali felület mennyire lenne használható (Raspbian-on elfutott).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest