Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor94
tag
Majd akkor használhatom,ha azt a K.rva frissítést megkapnám végre... De eddig valahogy semmi.... A nokiás internetmegosztós dolgot még nem frissítették... Telenor én így szeretlek...
Többieknél is ez a helyzet? (LUMIA 710)
-
válasz
Speedricsi #1 üzenetére
+1
Remélem még gyúrnak rajta valamit. -
Sofian
őstag
válasz
Speedricsi #1 üzenetére
majd.. majd .. mjad .. majd.. majd.. majd... aaand.. its gone..
-
válasz
Speedricsi #3 üzenetére
Szerintem a Nokia az erőforrásait fotós téren is a Pureview + WP8 párosra koncentrálja, így a 7.8-ban is csak annyi javulást várnék, hogy éppen ne legyen sok oka a felhasználóknak az elégedetlenségre. Hatalmas durranásra nem számítanék a 7.8-tól sem.
-
Beri78
őstag
válasz
Speedricsi #1 üzenetére
majd javítják, kitömik extra szolgáltatásokkal még
-
Speedricsi
tag
3 napja feltettem, nem nagy vasziszdasz... 5 éves telefonok jobban tudják az időzítőt (3 5 és 10mp is szemben a lumia 10mp-ével) meg a panorámaképet is. a fejcserés alkalmazás is hülyén renderel, az akciófotózás meg olyan lassú, hogy eddig is ilyen sebességgel lőttem a fotókat.. hatalmas csalódás ez az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Építő/felújító topik
- Megújult a PROHARDVER!
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest