- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indy1
tag
Lotyogo gombok; ujlenyomat 6/10 sikerul elsore, rossz kamera, Helios P23
rosszminoseg panaszok a gyartora a multban.
Es mindezt potom 400USD. Jesszusmaria....[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
Ugyanolyan szar mint az összes többi. Képtelenek olyan telefont összerakni, ami minden tekintetben hoz egy minimáls minőségi szintet. Időpazarlás meg pénzkidobás, másra nem nagyon jó. Még feleennyiért is kétséges, nemhogy 400-ért. Anyám...
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
MikeWazowski
veterán
Miért nem lehet a kép alá odaírni, hogy mit is látunk ott?
A telefon meg egy ipari hulladék. Nem értem, ki vesz ilyen szemetet?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Tengri
senior tag
Nem is occó gagyi. Csak azoknak ajánlott akik szeretik a kihívásokat
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
atee_13
őstag
most akkor OLED vagy Amoled?
-
törölt tag
Öregbítik a kínai hulladékipar hírnevét. Ilyesmit kb legyártani is kár.
-
batai15
félisten
Elején már majdnem azt kezdtem hinni hogy a márkától nem meg szokottan egészen korrekt telefont tesznek le ,de beigazolódott hogy mégsem.
-
rozsgyi
tag
ilyen szar képeket is régen láttam. Tényleg semmi innováció nem volt az elmúlt 10 évben kamera terén?
-
Bossyy
tag
SOKKAL olcsóbban kellene adni, ha akarnának valamit. Egy bő tizest rádobva már Galaxy A8-at, vagy olcsóbban A5 (2017) -est lehet venni (ha már ragaszkodunk az AMOLED panelhez) és mindkettő megeszi reggelire, mert minden paraméterükben klasszissal jobbak.128 GB, minek? Inkább tegyenek bele 32 GB os tárolót, de adják 32 ezerért, akkor helyben vannak.
-
pusszycat
nagyúr
Én is beugrok egy fúj-ra.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
JeffDebr
tag
"...a kijelző és a beépített hangszóró egyébként egyaránt jó partner filmnézéshez, előbbi az AMOLED technológiának, a kiemelkedően magas kontrasztnak és a fényerőnek köszönhetően nem is meglepő..."
már bocsánat, ÉN kérek elnézést, de ilyet írni egy 415nit-es kijelzőfényerő mérése után, ellentmond saját magának a tesztíró (szentkuti11). még ha 615nit-es lenne, akkor oké!
(Am)Oled ide vagy oda![ Szerkesztve ]
Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
-
D013
aktív tag
Én is eljártam a magamét ezekkel a B kínai márkákkal. Annyit mondok: Soha többet. a kalandvágy miatt az ember mindig szemez egy-kettővel. Utána kijön a teszt és kiderül hogy fele nem is volt igaz amit állítottak a spec-ben, a másik fele meg szarul működik. A Pro változat is nagyon jól hangzik, snapi 660-al, gondolom ott is minden más rossz.
-
Csapoati
nagyúr
Tehát szép és... Ennyi. Ez az Elephone egy másolóműhely, nem több.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Braavos
tag
Pedig elég csinos darab lett. Még akkor is, ha copy.
-
TomPack
őstag
Most akkor oled, vagy ips a kijelző?
-
Majd mindjárt jön valaki és rávilágít, hogy szar a Samsung, mert nekik 300k-ba kerül a hasonló kinézetű telefonjuk, amit bezzeg az elefánt meg tudott oldani 100k-ból.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Wesder
félisten
U, mint ultragáz
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
DonaldJames
tag
Szerintem meg jól néz ki.
▂▃▃▅▅▇▇Megbízhatóságom 551 pozitív és 0 negatív..... ▇▇▅▅▃▃▂
-
nbg
senior tag
Vajon a Gerbest-es linkek reflinkek?
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
géeles
aktív tag
Szerintem ennyi pénzért ez egy vállalható, szép telefon.
A fényerő a tesztekben tényleg egy érdekes mérés; ki használja a telóját teljes fényerőn....
Szerintem nincs különösebb jelentősége, akinek kicsit gyengébb a kijelző fényereje az árnyékba fordul vele.
Nem engedhet meg mindenki drága és/vagy nagyon minőségi alkatrészekből összeszerelt telefont magának, szerintem ez vállalható.Számomra az NFC hiánya a baj, de a Pro talán tudja?
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
géeles
aktív tag
válasz matyikusz133 #26 üzenetére
Nekem nem vált be a Xiaomi, ahogy a márkatopicok kinlódnak minden nap más rom más baj, örülök hogy megszabadltam tőle
A snapi 835 meg megint nem a nagysiker....
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Egy mondatoddal nem értek egyet: "Nem engedhet meg mindenki drága és/vagy nagyon minőségi alkatrészekből összeszerelt telefont magának, szerintem ez vállalható"
Szép, amoled, 128 giga. Ennél több érvet nem találok, hogy miért érné meg ezt venni. Ha vámolják-áfázzák, akkor 130 ezer Ft, de ha sikerül behozatni terhek nélkül, akkor is 100 ezer Ft. Abban az ársávban már komoly ellenfelek vannak, amelyek minőségben és hardveres teljesítményben is jóval többet adnak. Mondjál érveket, hogy 100-120 ezer Ft-ért miért ezt a telefont vegyék és ne pl. új Samsung S7, LG G6, Huawei P10, vagy ezeknél is olcsóbban Honor9, fele ennyiért Xiaomi A1 (azt ugyebár nem kell romolgatni a stock droid miatt)
.[ Szerkesztve ]
-
géeles
aktív tag
válasz matyikusz133 #26 üzenetére
Bevallom nincsenek nagy érveim.
Samsung nem kedvencem, a G6-ot magam is nézegettem kicsit régebben.
Xiaomitól isten ments...(persze nem, de valóban nem szerettem)TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
king.mp
aktív tag
50 körüli áron venném azonnal. Lehet fujjolni.
-
őstag
válasz DonaldJames #29 üzenetére
Szerinted ez itthon kapható? Végigpróbáltad a vásárlási procedúrát? Én igen. Átirányít a gearbest honlapjára, ott csak a kék elérhető és csak HK (hongkongi) raktárról. Vagyis ha onnan rendeled, akkor akár meg is vámolhatják. EU raktárból szállítás jelenleg nem elérhető. De úgy rémlik, hogy eu raktárról rendelve kicsit több szokott lenni az ár.
-
Ashitaka
tag
Ez a telefon szép! Nekem legalábbis tetszik.A hátlapja kifejezetten egyedire sikeredett. És valljuk be, specifikáció terén sem áll rosszul.A fő problémát itt elsősorban a termék árában látom.Ez az Elephone eléggé b brand,bár talán az eddigi legjobb készülékük ez mégsem volna szabad ennyire túl árazniuk.
-
Hallosz
senior tag
Néhányszor már kifejtettem véleményem az ilyen, és ehhez hasonló nívótlan produktumokról, nem ide való. Időnként mégis feltűnnek ilyesmik.
A jövőben, a magam részéről még csak el sem olvasok ilyen teszteket, ebből fakadóan komment sem készül. -
DrAkiRoss1
újonc
Sziasztok!
Én megrendeltem egy ilyen telefon Pro verzióját, és összefoglaltam a használata során szerzett tapasztalataimat. Szigorúan a saját szórakoztatásomra írtam, rendkívül amatőr módon. Senki sem támogatott, senki sem szponzorálta az írásom. Ha kíváncsiak vagytok rá, ezen az oldalon megtaláljátok: [link]
Ha bármi kérdésetek merül fel szívesen válaszolok, ha tudok segítek. -
senior tag
Használtan már 50 körül ki lehet fogni egy 6/64-es modellt, én tavaly 59-ért vettem az enyémet.
És azért ennek 2560*1440-es felbontású a kijelzője, 21 Megapixeles a kamerája (4K , slow motion stb.), Antutu 7-ben 167.000 pontot csinál, Dolby Atmos hangást tud, már most is egy rakás 8.1-es Android alapú ROM-ot csinálnak hozzá... nekem jobban megérné még 60-ért is egy ilyen, mint 100-ért egy Elephone
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
Nekem Elephone S8 telóm van, három hónapja. Rendesen működik. A gyártóra semmi negativat nem tudok mondani. Főleg amennyiért vettem.(228$). 400 dolcsiért nem venném meg a p23-mas telót 8g rammal se.
A pro már csábítóbb. Teljesítménye bő ketszeres, grafikában még több, már a fHD+ alacsonyabb képpont száma, mint a 2K miatt is.
Az amoled szép lehet. Csupán amiatt, túlárazottnak érzem a telót egy százassal..
Ha a beígért oreo megérkezik a frissebb Elephone-okra, az értéktartóbbá teszi ezt a leszólt márkát. Én az S8-as telómmal semmiféle frusztrációt nem élekm eg, mert nem nagynevű márka. Páromnak átadott Redmi note3pro mellett és más negyedmilliós csodák mellett se. Brutáléles, gyönyörű, "keretmentes" 6" képe van redmivel majdnem egyező méretű házban, a net jól megy rajta, gps se rossz, akku is bírja, ha nem zárom rövidre.. Ja és remek fotókat készítettem vele, pedig rettenetesen leszólták a kameráját. A kamera az U-nak inkább gyengéje.., az nem rokonszenves..[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Elephone teljesítménytesztekben (Helio) sokat látok mindenféle vad értékeket. Az egyik tesztben x25 geekbench single core 980, a másikban 1380.. Ez a duraphone "teljesítményfokozó" miatt van. Bekapcsolva szerintem fékez, hiszen a cpu prioritáson kívül rakat dolog adódik össze a teljesítményben. Kikapcsolva minden okés lesz. Kapcsoljátok ki.. meg az auto fényerőt, az nem jó az S8-on.. legalább is.
Amit nagyon szeretek, az a Miravision képernyő kalibrálás, meg a Clearmotion videó lejátszás folymatosságot biztosító rendszertuning. Ez Helio specifikus.Auratech Field Recording
-
géeles
aktív tag
válasz DrAkiRoss1 #44 üzenetére
Amennyiben vennéd a következő tesztalanyt vagy megválnál tőle, privátban írj egy árat.
Gondolkodtam a rendelésen....
Esetleg személyesen is megnézném, ha nem vagy messze.[ Szerkesztve ]
-
DrAkiRoss1
újonc
Én a Pro verzióra ruháztam be.
Nem tapasztaltam, hogy lötyögnének a gombok, az ujjlenyomatolvasó pikk-pakk működik, igaz, normálisan be kellett kalibrálni, de üzembiztos. Az arcfelismerő mód is villámgyors, a telefon minőségi munka, de a kamera tényleg siralmas tud lenni, bár érdekes, hogy én a teszttel ellentétben esti felvételeknél tapasztaltam ezt. A múlt tapasztalatai miatt egy igéretes jövőt elvetni badarság...
Szerintem ezért az árért nagyon korrekt telefont sikerült megszereznem. -
Hallosz
senior tag
válasz DrAkiRoss1 #40 üzenetére
Szerintem érdekes amit írtál. Az arc felismeréssel végeztél ellenpróbát?
" Kipróbáltam a sötét szobámban, az archoz közel tartva, a kijelző saját fénye is elegendő a készülék feloldásához."
Más arcával próbáltátok feloldani?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz DrAkiRoss1 #47 üzenetére
Elég lesz egyszer linkelni a saját teszted, really.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
atike
nagyúr
Nem tudom mi vehet rá egy embert hogy megvegye ezt. Látva (olvasva) a tesztet szinte nincs olyan megközelítés ahol ne lenne kisebb vagy nagyobb hiba.
-
pusszycat
nagyúr
Itt egy nem Pro-s Elephone U,azt írja van NFC persze lehet,h tévednek van nfc
vzsryl: csacsiság max.-on használni, mert könnyebben beég+fogyaszt mint állat. Nekem automatán van.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Braavos
tag
Létezik, hogy Gearbesten 65.000 forint most?
Nem rendeltem még soha tőlük.
-
hemaka
nagyúr
A szine eleg jo, de egyebkent ingyen se kategoria.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
judas13
addikt
Drága, de legalább szar.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Ricardo
titán
"Nekem Elephone S8 telóm van, "
"Ja és remek fotókat készítettem vele, pedig rettenetesen leszólták a kameráját."
Engem érdekel milyen képeket készít. Gondolom nem vagyok vele egyedül.Ha van kedved tegyél fel párat a Fotók, videók mobillal topiba.
-
Fryskitt
addikt
Ezen a telefonon még pár hetet kellett volna csiszolgatni....
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
janes1976
őstag
Minek gyártanak ilyeneket, ipari hulladéknak? De komolyan. Ráadásul ennyiért. Értelmesebb Xiaomit venni ezért az árért.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
spect80
senior tag
Ez a hw kombináció olyan mintha egy Daciába beranának egy wankel motort és 8 milláért vesztegetnék. Biztos van rá igény, de kb. egy kezemen meg tudnám számolni
-
.DLL
veterán
bruttó 50k-ért megfordulna a fejemben de aztán a kamera miatt mindenképp kiesne. Mindenesetre köszönjük a tesztet, egy szép S8 kópiát láthattunk.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
géeles
aktív tag
válasz DrAkiRoss1 #63 üzenetére
Kamera RAW-ban esetleg nem tudna menteni?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz DrAkiRoss1 #63 üzenetére
Mert olyan, mintha spammelnél, nem elegáns és mi nem örvendünk annak, ha olyan tartalomra szeretné valaki vinni vehemensen a júzerbázist, ami amúgy egyetlen webshop szekerét tolja tök véletlenül. Még akkor is, ha neked vendégszerzőként ebből egyéb előnyöd nem származik.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
->Raizen<-
veterán
Nagyon szép telefon. Persze a rossz híre miatt ez sem kellene.
-
DrAkiRoss1
újonc
A Pro verzió szerintem tudna. A vas megvan hozzá. Ha profi lesz egyszer valaha a gyártói támogatás, akkor csak egy programmódosítás, és működne. Fogalmam sincs mi van a háttérben, a fényképező része miért lett ennyire borzasztó... De reménykedem a javításban, és mint tudjuk, az hal meg utoljára.
Addig is van egy (jöhetnek a leszóló kommentek) villámgyors, tökéletesen működő, számomra szemet gyönyörködtető, tökéletes telefonom... Fényképezni meg úgyis fényképezőgéppel fotózom. :-D -
hari73f
aktív tag
Talán nem egyedi véleményem hogy durván túlárazott ez a telefon.
Félretéve hogy nagy neve nincs,
$300-ért ne már:>csak eMMC tárhely,
>középkategóriás processzor
>nincs WIFI AC támogatás
>bizonytalan ujjlenyomat olvasó,
>kommersz kamera (13Mp, F2.0), optikai stabilizálás sincsegyedúl az AMOLED kijelző nyerő, bár kissé gyenge fényerővel...
Nagyon rossz ár/érték arány
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Most akkor ips, vagy amoled a kijelző?
Értékelésben amoledet mondanak, specifikációnál meg ips-t irnak... -
Auratech
őstag
Tettem fel két képet, ha nem is eredeti minőségében látható (Rios miatt), de tettem fel.
[kettő Elephone S8-cal készült kép][ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
törölt tag
Abszolút semmi közöm hozzá, de nem lehetne szólni Neki,hogy inkább a PH-ra copy-paste-ezze be a cikkét a saját blogjára és azt ossza meg?
Konkrétan én elolvastam a linkelt cikket, de inkább Titeket olvaslak továbbra is... ( Szerinted miért? )
Gyanúm szerint ezzel nem vagyok egyedül.....[ Szerkesztve ]
-
hari73f
aktív tag
Sajnos az Elephone U-ban visszafelé léptek kamerában.
Sony IMX220 Exmor RS (S8) vs Samsung S5K3L8 (U)
Jóval nagyobb érzékelő lapka és felbontás az S8 javára,
amivel egész jó képet készít a dupla kamerás p@r@sztvakítással ellenben.Azért visszás főleg, mert találsz $200 körül/alatt nem egy olyan telefont a piacon most,
ami lényegesen erősebb kamerával bír, akár optikai stabilizálással támogatva.[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
Nagyon kiraly lenne, ha valamilyen cusom rommal a camera api2 és az ezt támogató progik mennének az elephone-n. Erre kevés az esély. Kedvelem a telót, de van pár dolog, ami miatt nem bitpznám rá az életemet. A gps például, ha eldobja a jelet képes távoli helyt is jelezni tartózkodási helyként. No ne:tudom, hogy ez a progi a gos vagy az űridőjárás sara de vicces.
A képalkotás lehetősége megvan. Videót is jót csinál kár hogy nem vízálló. Akkor imádnám.Auratech Field Recording
-
chris-v
senior tag
Csak nekem tűnt fel, hogy ez a "minőségi" termék első fotóján a hátlap teljesen eláll a telefontól?
Már csak ez alapján is messze a van a minőségtől!"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Mr.Grincs
veterán
Jó a szemed Szerintem is kicsit csálé az egész Aztán nem kell meglepődni ha két hét után elenged a kétoldalú ragasztó ami a hátlapot tartja
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest