- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
cpt_sanya
tag
2015 februárjában vettem egy kindle 6-ot a mainapig teszi a dolgát . Akkor 32000 magyar forint volt. Akkor ez kb 10 könyv ára volt. Annál már joval többet elolvastam rajta. Szóval relatív mi a drága. Meg jobb szerettem hurcolászni magammal mint a rendes könyveimet. Kevesebb helyet foglal nem gyűri a táska. Nem fog elázni, stb.
-
raveinT
tag
Anno kindle 4. gen elég olcsón indított, én ott vettem egyet, ami közel 10 éve hibátlanul szolgál (1 akksicsere mondjuk volt), már bőven 100 fölött jár az olvasott könyvek száma.
Ok, nem magas felbontású, nincs háttérvilágítás stb, de teljesen használható. Ha rendszeresen olvasol, és nem ragaszkodsz a fizikai könyv gyűjteményhez, akkor megéri egyszer kicsengetni egy normális modellre a pénzt. Ez szerencsére nem mobiltelefon, hogy 3-5 évente elavuljon.
-
Skynet258
veterán
Én is gyerekkoromban olvastam főleg, aztán sok év kihagyás után megvettem az első ebook olvasómat. Azóta a harmadikat nyúzom (mentem méretben és árban egyre feljebb) és az egyik legjobb beruházásaim közé tartozik, újra rengeteget olvasok, asszonyt is sikerült megfertőzni (ő épp 7.8 colost készül venni a Kindle Paperwhite után).
Perpill a cikkben is szereplő Onyx BOOX Nova Air-t nyúzom, igaz a cerka része nincs kihasználva, de ki akartam próbálni ezt a részét is egy ebook-nak.
Vegyél egy használt Kindle-t max ha nem jön be árában eladod. Azért itt a használt nem akkora rizikó szerintem, aki olvasni szokott azért ritkán vadember és vigyáz a dolgaira. A miénk pl. a lakást sem hagyta el soha, szóval annyira nem kell fázni ettől, hogy használtan vedd. Billentyűzetet vagy egeret mondjuk én sem vennék használtan ez igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest