- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Rengeteg üzletben van már, a papír alapút eleinte a sima LCD-k váltották, de mostanra már van bőven E-ink is. Media Markt is ilyen emlékeim szerint, de tényleg sok helyen látni.
[link]
Persze a felbontásuk (és gondolom a frissítési rátájuk, élettartamuk) nem egyenlőek azzal ami egy ebook olvasóba kell.
Még az is lehet, hogy azért olcsóak ezek a címkék, mert a "selejt" ami nem hozza az elvárt minőséget, hogy könyvbe kerüljön, az címkeként végzi. -
Skynet258
veterán
Én is gyerekkoromban olvastam főleg, aztán sok év kihagyás után megvettem az első ebook olvasómat. Azóta a harmadikat nyúzom (mentem méretben és árban egyre feljebb) és az egyik legjobb beruházásaim közé tartozik, újra rengeteget olvasok, asszonyt is sikerült megfertőzni (ő épp 7.8 colost készül venni a Kindle Paperwhite után).
Perpill a cikkben is szereplő Onyx BOOX Nova Air-t nyúzom, igaz a cerka része nincs kihasználva, de ki akartam próbálni ezt a részét is egy ebook-nak.
Vegyél egy használt Kindle-t max ha nem jön be árában eladod. Azért itt a használt nem akkora rizikó szerintem, aki olvasni szokott azért ritkán vadember és vigyáz a dolgaira. A miénk pl. a lakást sem hagyta el soha, szóval annyira nem kell fázni ettől, hogy használtan vedd. Billentyűzetet vagy egeret mondjuk én sem vennék használtan ez igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest