- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
kisgyerek85 #4999 üzenetére
Ha netán szereted a mentolt ... én azzal sok ml. likvidet megmentettem a kukától.
Fele-ele és máris lett kétszer annyi mentolos likvidem mint azelőtt
Egy haver említette pár hete hogy a kávéfőző gőzölőjével ki lehet a kiürült vatelinest is tisztítani de nem próbáltam soha ... -
bluyoo
nagyúr
válasz
kisgyerek85 #4999 üzenetére
Én is ecigionline-os D'off -al kezdtem pár nap használat után sokáig "kedvenc" lett maradt.
De ha töltött patront vettél akkor már keverednek az ízek nálad a marlboro és a Davidoff-
Ami ugye nem mindig eredményez jó ízt sőt.És ugye a vatelines patronokat nem lehet igazán takarítani ez is az egyik hátrányuk mondjuk a tankos rendszerekkel.
Én narancs Pall Mall és kék Multifilterről álltam át az e-bagóra 12Mg-ossal kezdtem.
A megfelelő íz megtalálása a legnehezebb ebben tanácsot nem is igazán lehet adni .... ahogy írtad ki kell tapasztalni.De szerintem a kóstoláshoz legalább 1db kazános rendszerű patront be kellene szerezned azokból könnyű kitakarítani az előzőleg próbált likvidet.én erre egy sima T2-őt használtam anno hétköznapi használatra meg BUD-ot.
(#5000) vilmaboy
5000. hsz.
Én még mindig nem értem meg a MOD -ra.Még szabályzott akkum sincs
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest