- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
-
válasz
#41133696 #12 üzenetére
Én egy 400k-s monitortól is ezt a kinézetet várom. Pont ez sugallja, hogy drága volt.
A megállapításnál nem professzionális monitorról, hanem professzionális felhasználóról beszéltem. Itt most nem kell hozzávenni, hogy mit engedhet meg magának, hanem azt, hogy mit tart igazán fontosnak. -
Isual
veterán
ÉRtelek, pont máshogy közelítünk ehhez a kérdéshez és nyilvánvalóan más is az ízlésünk, ami rendjén is van. (Nekem pont azek a "puritán, egyszerű" - szerintem profi és robosztus design-nal rendelkező darabok jönnekbe, mint NEC PA sorozat, EiZO SX, CG széria [különösen az új CG-k].) Így ezzel a vonallal nem is mennék tovább, téged ez, engem más tesz boldoggá belül, ha ránézek.
Ellenben ezzel ettől függetlenül nem tudok egyetérteni, hogy "Azért elvárná az ember ha vesz egy drága monitort az megjelenésében is sugallja anélkül, hogy az ember a márkáját bámulná, hogy igen ez drága volt vazze." - ugyanis szerintem ezeknek a profi monitoroknak pont az az egyik előnye - ami a kinézetet illeti - hogy nem hivalkodóak, szerények. Az én monitormról is a baráti köröm egyik tagja se tudná megmondani, hogy mennyit ér, sőt akad, aki csúnyának tartja, s olyan is aki legbelül azthiszi, hogy ez az NEC valami kínai ócskaság. Ellenben amikor eléülnek rendre megjegyzik, hogy ember valami brutális képe van ennek a cuccnak. S szerintem ezt várja el az ember ezektől a monitoroktól, s nem azt, hogy "megjelenésében is sugallja, hogy igen ez drága volt vazze"
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
#41133696 #12 üzenetére
El kell tölteni sok időt monitorokkal hogy rágyere, hogy nagyon jó monitorokat csinál a Philips, vagy a DELL pl. Tényleg baromi jók, de van egy rakat kis apróság amit csak egy NEC, vagy egy EiZO tud. Igen, már ezek az olcsóbbak is. Kérdés, hogy ezekért te hajlandó vagy-e fizetni. De ezek azok a dolgok amik nem fognak neked kiderülni még második ránézésre sem. Vagy huzamosabb használat után fogsz elmosolyodni ujra, és ujra a kis apróságokon, amiktől igazán profi egy ilyen monitor, vagy pedig megtudod vásárláskor ha megkérdezel valakit aki már szánt erre sok időt az éltéből, és nem csak átnézed a specifikációkat.
-
Én kimondottan azt várom egy professzionális monitortól, hogy így nézzen ki. Bennem azt a hatást keltse, hogy örökké működni fog, nem esik darabokra.
#9: más megbocsáss, de ezért nem vagy profi. Annak csak a kép számít. Magam sem vagyok az, de még én sem hajtok a kinézetre.
-
Isual
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged