- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
Nem arról beszélek, hanem arról, hogy minimum egy kézzel eddig is kezelni kellett, szóval akik ellenzik az új multitaskkezelést, azok részéről elég hülye indok ez az "egykézzelnembiromel". A gombot is nyomogatni kellett eddig valamivel
Egyébként a lényeg bennevan a későbbi hsz-edben is, hogy egyáltalán nem kell mindig kezet használni. Nem értem, hogy lehet ezt belekeverni a taskváltásba...
-
peterk
senior tag
Tényleg kézre áll, és az első percekben nem is akarja máshogy fogni az ember, de fél óra használat után nekem már igencsak jól esett, ha két kézzel fogtam meg. Persze lehet váltogatni is a kezet, de nekem a másik kezem nagyon ügyetlen az érintőképernyőhöz.
Amúgy most jutott eszembe: a sógornak 20 éve levitte a kisujja felső két percét a fűnyíró. Kíváncsi lennék mennyire fogadná viccesen, ha azt mondanám neki, hogy söpörjön négy újjal ha taskot akar váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest