Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerroChrom
csendes tag
-
FerroChrom
csendes tag
Nem tartós használatra raknám fel, csak kíváncsiságból (már ha sikerül olyan RAM-ot találnom, ami működik is a gépben). Meg Win95-re már fel tudok tenni egy-két komolyabb benchmark-programot is, mint például akkumulátor-tesztelő, vagy akár Everest.
Utána már tenném is vissza a DOS-t. -
FerroChrom
csendes tag
Így van, csak a cellák típusa a lényeg.
Sőt mi több: még pár hete a cellacserét is megvalósítottam, ráadásul még képeket is csináltam a folyamatról! Majd ha bátyám kihozza a gépet, akkor írok egy külön képes beszámolót az újracellázásról is, plusz letesztelem, hogy ezekkel az új cellákkal mit lehet kihozni az akkuból.
-
FerroChrom
csendes tag
A hőmérséklet- és páratartalom-mérő valóban különlegességek, de sajnos voltam olyan feledékeny, hogy ezeket nem teszteltem le.
Pedig engem is érdekelne, hogy hogyan is működik a dolog. Mondjuk beteszem a gépet a fagyasztószekrénybe. 
Idő közben én és bátyám Írországba költöztünk és sajnos a laptopot nem hozhattam magammal a bőröndökre vonatkozó súly-limit miatt, mert most csak a legfontosabb dolgokat pakolhattam be, de bátyám hétvégén hazamegy és kihozza nekem.
Akkor mindenképpen kipróbálom ezeket a funkciókat! -
FerroChrom
csendes tag
Sajnos csak annyi képet készítettem a belsejéről, amennyit a cikk tartalmaz.

Amúgy én is sokat gondolkoztam rajta, hogy egy ilyen gépet mire lehet aktívan használni, de semmi épkézláb ötlet nem jutott eszembe. Régi játékokkal nosztalgiázni viszont tényleg tökéletes, a 2 GB-ra fér is belőlük bőven.
-
FerroChrom
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat! Egyébként a cikknek az az érdekessége, hogy Magyarországon kezdtem írni és Írországban fejeztem be.

-
FerroChrom
csendes tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
Köszönöm! Bizony, ez a gép már majdnem nagykorúnak számít és mégis hibátlanul működik a mai napig! Egy ilyen strapabíró szerkezetet meg kell becsülni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Plusz még be szeretnék pótolni egy-két hiányosságot is, például szeretnék készíteni egy-két fotót a gép belsejéről is.

Na, ez aztán a gyűjtői csemege! Sok T1000-est láttam már aukciós oldalakon, de ilyen pöpec állapotút még soha! Ha lenne pénzem, meg is venném azonnal!
A hibát javítottam, elvileg most már minden kép bejön.