- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flavius88
csendes tag
Javaslom újra olvasd el amiket írtam, egy szóval se mondtam rá, hogy sz*r, csak lennének fontosabb dolgok is mint ez. Egyébként ez a cikk nem csak Lara kisasszonyról szól, hanem erről a nyílt kiterjesztést használó effektről és közvetve az összes játékról ami ezt használni fogja. Az effektekről meg csak azt tudom mondani, hogy engem sokkal jobban lekötne az amit már más is írt itt, hogy az arcoknak valami természetes jelleget adnának, de tudom manapság mindennek örülni kell, például a haj szálankénti lobogásának, miközben pár játékban úgy néz ki a karakter mintha a south parkból vették volna ki, hogy csak a szeme és a szája mozog. Na de rövidre zárom eme beszélgetést, remélem sok örömödet leled majd Lara hajának lobogásában.
-
-
Flavius88
csendes tag
Imádom, hogy a nagy többség kiragad egy részletet és azt hiszi az egész írásomra normálisan reagált. A jelen cikk a haj realisztikus ábrázolásáról szól én arra reagáltam, hogy szerintem a játékosok többsége jobban vigadna ha nem ilyen effekteken hanem pl azon dolgoznának, hogy a Metrohoz és a Crysishoz meg pár játékhoz ne kelljen venni egy erőművet. A megállapításod meg nevetséges már ne is haragudj, de nem azt írtam, hogy ne legyen fa meg csillagos égbolt, hanem azt írtam hogy ez a hajas történet annyira nem hozza lázba a tömeget ismétlem önmagamat, szerintem . A hungáriás mondatod is hagy némi kívánnivalót maga után: Kritizáljunk mindenki mást akinek más a véleménye mint nekünk, csak mert szerintem tök állat ha lobog a haja a karinak miközben tízen lőnek szitává. Remélem ebből is kiragadsz egy mondatot ügyesen, mint ahogy legutóbb is tetted.
További Kellemes Napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- World of Tanks - MMO
- SONY LCD és LED TV-k
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest