- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flavius88
csendes tag
Javaslom újra olvasd el amiket írtam, egy szóval se mondtam rá, hogy sz*r, csak lennének fontosabb dolgok is mint ez. Egyébként ez a cikk nem csak Lara kisasszonyról szól, hanem erről a nyílt kiterjesztést használó effektről és közvetve az összes játékról ami ezt használni fogja. Az effektekről meg csak azt tudom mondani, hogy engem sokkal jobban lekötne az amit már más is írt itt, hogy az arcoknak valami természetes jelleget adnának, de tudom manapság mindennek örülni kell, például a haj szálankénti lobogásának, miközben pár játékban úgy néz ki a karakter mintha a south parkból vették volna ki, hogy csak a szeme és a szája mozog. Na de rövidre zárom eme beszélgetést, remélem sok örömödet leled majd Lara hajának lobogásában.
-
-
Flavius88
csendes tag
Imádom, hogy a nagy többség kiragad egy részletet és azt hiszi az egész írásomra normálisan reagált. A jelen cikk a haj realisztikus ábrázolásáról szól én arra reagáltam, hogy szerintem a játékosok többsége jobban vigadna ha nem ilyen effekteken hanem pl azon dolgoznának, hogy a Metrohoz és a Crysishoz meg pár játékhoz ne kelljen venni egy erőművet. A megállapításod meg nevetséges már ne is haragudj, de nem azt írtam, hogy ne legyen fa meg csillagos égbolt, hanem azt írtam hogy ez a hajas történet annyira nem hozza lázba a tömeget ismétlem önmagamat, szerintem . A hungáriás mondatod is hagy némi kívánnivalót maga után: Kritizáljunk mindenki mást akinek más a véleménye mint nekünk, csak mert szerintem tök állat ha lobog a haja a karinak miközben tízen lőnek szitává. Remélem ebből is kiragadsz egy mondatot ügyesen, mint ahogy legutóbb is tetted.
További Kellemes Napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest