- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
válasz
Flavius88 #44 üzenetére
Vicces vagy! Azt mondod, optimalizálás kell, de pont most vagy tanúja egy optimalizálásnak. Eddig azért nem csináltak haj effektet, mert túl sok erőforrást lekötött volna, de most írtak egy kódot, ami csökkenti az erőforrás igényt, ergo optimalizáltak.
Szerintem amúgy ezt a haj effektet nem csak hajhoz lehet használni, hanem akár máshoz is állatok hosszabb szőréhez RPG-ben, de el tudom képzelni, hogy alkalmas arra, hogy egy elszálló rongydarab élethűen befedhet a környezeben tárgyakat. Ezek az effektek igenis hozzátesznek a grafikai élményhez. Ha meg sebesség kell, akkor options, graphics low. -
SylverR
senior tag
válasz
Flavius88 #50 üzenetére
Tényleg ennyire nehéz megérteni?
Ez nem más játékokról szól! Ez a TR-ről szól! Láttál már videókat belőle? Ajánlom...
Ha neked ez is élettelen, akkor neked nem tudom mi kellene. Ráadásul ami videó kint van, még a konzol verzió gyaníthatóan. PC-n már szebb lesz.
Ha szép arcmimikát, életszerű arcokat szeretnél, javaslom a NOLF szériát, meg a Half Life 2 motorjára írt játékokat. De ha neked még az sem elég valósághű, akkor közlöm veled, hogy túl magasak az igényeid, és pont.
Az a baj, hogy a konzol portolás miatt a mai játékok grafikára nagyon lemaradtak. Régen ugrásszerű fejlődéseknek lehettünk tanúi, lásd NOLF a saját idejében, NOLF2 a saját idejében. Emlékszem mennyire állleejtő volt az orosz pályán ugráló nyuszit nézni. Vagy Cate szemeit nézni az intrókban. Ugyanez a HL2-ben. Azért a mai játékok ezt a szintet tartják, de sajnos csak a poligonok mennyisége nőtt, a textúrák nem nagyon. Illetve a raszterizálás minősége is maradt. De ez, NEM az AMD hibája, és nem az Crystal Dynamics-é. Amit a TR-rel csináltak a Legend óta, az elismerendő, és hatalmas lépés. Az eddigi bemutató videók alapján az új játék is egy komoly cucc lesz. Ha te ezt nem tudod értékelni, csak azzal tudsz dobálózni, hogy "élettelen". Meg, hogy a krájzisz, meg a metró akad. Ami nem tudom kit érdekel.
Addig sajnos a témát tényleg itt kell lezárni. -
SylverR
senior tag
válasz
Flavius88 #47 üzenetére
Ez ha jól értelmezem, egy NYÍLT kiterjesztést használó efekt. Az AMD ezt nyíltan hozzáférhetővé teszi, tehát a Crysis f*sod készítői, nyugodtan használhatják. Ezt is, ahogy más olyan kódokat is, amitől gyorsabb lenne. Ez most a Tomb Raiderről szól, nem a hülye Cryisról! Te pedig ezt fogadd el!
Ha te nem akarsz vele játszani, a te bajod. Én akarok, és igenis örülök neki, hogy végre fejlesztenek valami olyat, ami látványos lesz. Mert jelen pillanatban a legtöbb játék maximum beállítása arról szól, hogy felrakunk egy tucat efektet, amitől az egész kép mosott lesz, meg egy kiló mósün blúr. Engem meg ez nem érdekel! És vágyom végre azokra az efektekre, amik látványosak!
Könyörgöm, még nem is láttad, hogy fut PC-n ez a játék, és azt sem, hogy a haj mennyire eszi le a gépeket. Majd utána fikázhatod, még NE!
Borzasztó... -
SylverR
senior tag
-
válasz
Flavius88 #40 üzenetére
Kellett, mert muszáj fejlődni. Az sem szebb ami most van a legtöbb játékban: egy tál pacal ráhányva 1 textúrában az ember fejére. Amúgy még ha lenne igazság abban amit mondasz, hogy "eltakarja" a haj a képet, mikor játszottál hosszúhajú főhössel vagy akár coffossal fps-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest