- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flavius88
csendes tag
Javaslom újra olvasd el amiket írtam, egy szóval se mondtam rá, hogy sz*r, csak lennének fontosabb dolgok is mint ez. Egyébként ez a cikk nem csak Lara kisasszonyról szól, hanem erről a nyílt kiterjesztést használó effektről és közvetve az összes játékról ami ezt használni fogja. Az effektekről meg csak azt tudom mondani, hogy engem sokkal jobban lekötne az amit már más is írt itt, hogy az arcoknak valami természetes jelleget adnának, de tudom manapság mindennek örülni kell, például a haj szálankénti lobogásának, miközben pár játékban úgy néz ki a karakter mintha a south parkból vették volna ki, hogy csak a szeme és a szája mozog. Na de rövidre zárom eme beszélgetést, remélem sok örömödet leled majd Lara hajának lobogásában.
-
Flavius88
csendes tag
Imádom, hogy a nagy többség kiragad egy részletet és azt hiszi az egész írásomra normálisan reagált. A jelen cikk a haj realisztikus ábrázolásáról szól én arra reagáltam, hogy szerintem a játékosok többsége jobban vigadna ha nem ilyen effekteken hanem pl azon dolgoznának, hogy a Metrohoz és a Crysishoz meg pár játékhoz ne kelljen venni egy erőművet. A megállapításod meg nevetséges már ne is haragudj, de nem azt írtam, hogy ne legyen fa meg csillagos égbolt, hanem azt írtam hogy ez a hajas történet annyira nem hozza lázba a tömeget ismétlem önmagamat, szerintem . A hungáriás mondatod is hagy némi kívánnivalót maga után: Kritizáljunk mindenki mást akinek más a véleménye mint nekünk, csak mert szerintem tök állat ha lobog a haja a karinak miközben tízen lőnek szitává. Remélem ebből is kiragadsz egy mondatot ügyesen, mint ahogy legutóbb is tetted.
További Kellemes Napot.
-
Flavius88
csendes tag
válasz
ricshard444 #41 üzenetére
Én szívesebben venném ha a minél jobb optimalizáltság felé fejlődne a játék ipar, de ez csak az én véleményem. Igaz fps-ben annyira nem jellemző, de bmikor jöhet egy hosszú hajú szereplő. Végül az, hogy egy tpsben mennyire számít a haj: nos ha bekapcsolok mindent egy játékban pl: Devil May Cry akkor legkevésbé azt nézem, hogy hullámzik Dante haja vagy sem, de ismétlem önmagamat ez én vagyok. Ez a "fejlődés" ahogy említetted inkább marketing mintsem igazi fejlődés ahogy előttem írták és a cikkben is szerepel ilyen már régen is létezett, úgyhogy még fejlődésnek se igazán hívnám.
-
Flavius88
csendes tag
Ez a realisztikus haj kellett mint egy falat kenyér. Remélem az összes fps játékba is megcsinálják, hogy legyen vmi kihívás amikor lőnél a szél belefújja a hajadat a szemedbe. Easy, Normal, Hard, Very Hard és Hair Mode!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest