- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flavius88
csendes tag
válasz
ricshard444 #41 üzenetére
Én szívesebben venném ha a minél jobb optimalizáltság felé fejlődne a játék ipar, de ez csak az én véleményem. Igaz fps-ben annyira nem jellemző, de bmikor jöhet egy hosszú hajú szereplő. Végül az, hogy egy tpsben mennyire számít a haj: nos ha bekapcsolok mindent egy játékban pl: Devil May Cry akkor legkevésbé azt nézem, hogy hullámzik Dante haja vagy sem, de ismétlem önmagamat ez én vagyok. Ez a "fejlődés" ahogy említetted inkább marketing mintsem igazi fejlődés ahogy előttem írták és a cikkben is szerepel ilyen már régen is létezett, úgyhogy még fejlődésnek se igazán hívnám.
-
Shing
őstag
válasz
ricshard444 #41 üzenetére
Egyébként rajongói fórumon sokszor megjegyezték, hogy gagyi Larának a haja. Nekik biztos nagyon fontos, hogy egy ilyen főhős a lehető legjobban nézzen ki. Egyébként engem is érdekel... de tényleg.. kíváncsi vagyok arra a hajra.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ricshard444 #25 üzenetére
Minden DX11-es hardveren futni fog. Ez szabványos megoldás. A PhysX már bebizonyította, hogy a gyártói korlátozás értelmetlen, mert a tesztek az egységességre törekednek. Ergó, ha valami nem fut a konkurens hardveren, akkor azt nem kapcsolják be. Legtöbbször még meg sem említik, hogy ez a beállítás létezik. Az AMD azt akarja, hogy ezt a tesztekben kapcsolják be, hogy a GCN teljesítményelőnyre tegyen szert. Mivel szabványos az effekt, így nagy esély van, hogy bekapcsolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest