- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
Ok, akkor megszokás kérdése.. de én az ilyet nem fogom megszokni, mert ha egy idő után nem is kellemetlen, akkor is időbe telik..
Én pl sokszor hallgatok munka közben zenét, itt van a billentyűzet mellett a telefon, sokszor zenét váltok vagy csak megnézek akármit gyorsan. Rárakom az ujjam az elejéje, húzok kettőt hármat és kész elintéztem amit akartam. Ehhez minden egyes alkalommal felvenni vagy kódon beírni.. isten mentsÉs akkor ahogy írták már előttem, az autós problémákról meg ne is beszéljünk...
De mondom, akinek annyira nagoyn kényelmes a hátsó és ezek nem okoznak neki problémát az használja egészséggel, de ne mondja már senki hogy nincs hátránya -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest