- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SkyLine3000 #30 üzenetére
Ha ezt nézzük, akkor az LG is ugyanúgy túl drága. Még Huawei is van olcsóbban, nem hogy OP
-
Burt1793
veterán
válasz
SkyLine3000 #12 üzenetére
És miért nem? Sokkal több pénzt költenek a fejlesztésére, sokkal magasabb lécet (Galaxy S7, tényleg jó, tanúsíthatom) kell megugraniuk. A G5-öt az S6 is megugraná...
(#15) sheratan: Ezt már százszor felhoztuk, sok helyen. Autós tartóban, dokkolóban, asztalon nem lehet feloldani a hátlapival, ha nem emeled fel. Hozzáteszem (biztos én vagyok béna és nem adtam jól hozzá az ujjamat, bár kevés a mentési lehetőség) az S7 nem mindig enged be azonnal, ha az asztalon nyugszik és úgy rakom rá az ujjamat, tényleg kevés ez a négy lehetőség, főleg úgy, hogy ebből kettőt a jobb hüvelykujjamra állítottam a gyors beengedés érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drón topik
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest