Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Durva minjár itt a S8, bár én nem veszek túlárazott telókat! nem rég váltottam galaxy s5-re! Amire szűkségem van arra elég. 2-3 év múlva lemegy az s8 ára is
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
helixP
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Kíváncsian várjuk
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
törölt tag
És ez miért jó?
-
deja vu
addikt
Szerintem is, de az első tulajok lesznek a béta tesztelők.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
slimshady
senior tag
-
helixP
nagyúr
Egyáltalán nem hülyeség, sőt ez a jövő. Végleg kinyírja a tableteket, phableteket.
Nem lesz a két kijelző között csík, úgy képzeld el, mint az #5-ös hsz második képét.
Flipes telók azért haltak ki, mert semmit nem adtak hozzá a felhasználói élményhez, max egy nagyobb gombsort, itt konkrétan ezzel a megoldással két készüléked lesz (tablet és telefon). -
félisten
-
k3nnny
csendes tag
Lehet, hogy nem ez lesz a következő sláger termékük de legalább ők is nyomják a hajlítós cuccokat.
Minden új technológiát el kell kezdeni valahol és tolni kell, hogy kiforrjon. (igen tudom nem ma reggel találták fel) Nyilván nem idén lesz galacsinná gyűrhető telefonunk de ez is egy lépés a hajlítható eszközök felé.[ Szerkesztve ]
-
mjani1172
addikt
A samsung is csak másol. Most a héten volt valami honor itt, és a xiaomi mi 5 is tudta ezt.
-
BandiHUN
veterán
Ökörség egyelőre.Hajlítható kijelzőnek akkor lenne értelme,ha lenne egy készülék,ami hengeralakú,és az ember amikor előveszi,akkor kihúzza a kijelzőt,mint a mérőszalagot.De az se telóban,viszont egy tabnál már lenne lényegi haszna.Plusz védelem is ugye,az ember amikor nem használja,összetolja hengerré.
Hajlítható készülék,részegységek kivitelezhetetlenek,lásd alkatrészek,akksi,hangszóró,mikrofon,stb.
Kinyitós buksza is minek,a flipes telók is kihaltak,nomeg be is halt már csak maga a szalagkábel is,ami az áramot vitte,hogyan is bírná ezt a kijelző...plusz sokat nem is nyer az ember,annó indokolt volt,mert az érintős kijelzők előtt a gombsor helyét kellett valahogy a buxafonokkal megspórolni.A kétkijelzős megoldásra meg ott a nintendo DS,mint példa,ezeréve létezik,ha lett volna igény buxára,csináltak volna olyan telót is.Lényegében olyan sokat nem jelent,hogy középen van egy kis csík...És tényleg ott van,hogy akkor egy bumfordi doboz lesz összecsukva,mert mindkét félnek van egy minimális vastagságigénye.Szerintem amúgyis max valami ilyesmivel jönnek,remek koncepciótelefon lesz.Mint a hajlított C teló,amiből 1 készült.Arra se volt igény.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
troviko
senior tag
Teljesen megvalósítható, amit viszont én nem hiszek el, hogy hosszú távon nem károsodik a panel, és hogy amikor kihajtod, tökéletesen sík panel lesz. Az ilyen hajlítgatós dolgoknak sosem volt jó végük az eddigi IT történelemben. Meg ha ennyire hajlítható a panel, akkor sérülékeny is. Nem lesz rajta komoly karcálló réteg, stb. No meg arról sem kell elfeledkezni, hogy még ha össze is tudod majd hajtani a 8-10 colos tableted egy 5 colos telefonná, jó vastag lesz...
Egyelőre nekem nem jön be az ötlet.https://www.oldtech.hu/
-
carl18
addikt
válasz tibcsi0407 #4 üzenetére
Majd meglátjuk hogy lesz kivitelezve, én így képzeltem a hajlíthatóságot.
Ahogy mondod úgy értem a dolgod. Erre gondoltál gondolom.
-
carl18
addikt
válasz AllTheBest #2 üzenetére
Lehet én vagyok hülye ehhez de mint például processzor és akkumulátor nem igazán hajlítható még tudtommal! bár ez számít hogy lesz ez az egész elkészítve. De akkumulátor elég nagy méretet elfoglal :S Ez a legnagyobb gond.
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Erre kíváncsi leszek! Akku hogy lesz hajlítható?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest