- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
Értelek. Te tulajdonképpen a kétmagos processzort még lefojtod,hogyha kikapcsolod a core boost módot, hyperthreading,turbot erőlködjon még jobban jóvanazúgy
én örülök ha neked így bevált használd
sokáig de számomra ezmegoldás. Utálom ha Windows alatt szenved a hardver.
Ez a H470 modell érdekes darab, de a leggyengébb celeron processzor támogatással megalkuvókent lekorlátozni a teljesítményét óriási hiba lenne! -
®abstract®
őstag
Figyelj nálam egyszerűen betelt a pohár egy év után
Mindkét laptop full HD IPS kijelzővel volt,de amikor 720p és filmet vagy tartalmat is néztem videókat vagy full HD t akkor is felszaladt a hőfok ilyen 60-70 fok körül volt. Ventilátorok 3500 as fordulaton indultak az alatt be se kapcsolt!amikor a kijelző felbontást levettem 1600* 900 ra vagy 1440 x 900 ra akkor ilyen 50 -60 fok körül volt a hőfok! Üresjáratban bámultam az asztalt.
amikor ilyen 18 vagy 20 fok körül volt a szobában,akkor se igazán ment 50 fok alá a hő. -
®abstract®
őstag
válasz
fatpingvin #40 üzenetére
Gratulálok hozzá te nagyon türelmes ember lehetsz
-
®abstract®
őstag
Szerintem mindenki maga tudja hogy elég e neki vagy sem
Egy évig használtam kettő db Dell laptopot.azt hiszem ilyen 2014-2015 ös modellek voltak, üzleti verziók.
Az egyikben i5 5200u processor volt a másikban i5 6300u. Mindkét laposban 16 GB DDR3 RAM volt.sata SSD,ami 560/540MB olvasott/ írt.
Sebesség nagyon jó volt mindkettőnknek.
Kis karbantartás volt portalanítás újrapasztázás.
Napi használatban volt mind a kettő.Alapvetően böngészésre használtam videózás olvasgatást kapcsolattartásra.
Akármilyen böngészőt telepítettem használt közben 10-15 fül megnyitva, (Viber vagy Skype.)
Egyszerűen rossz volt nézni amikor megnéztem a hardver hőfokot 90-95 fokra felszaladt a processzor hőfok rendszeresen állandóan!
amikor kisebb hardver igényű játékokat futtattam akkor meg aztán ereszd el a hajam volt! ventilátor porszívó módjára 4500- 5000 es fordulaton pörgött!!
Meg elég eltem a dolgot, aztán eladtam mindkettőtPont jó is hogy írtad
nekem asrock deskmini A300 as, 1,92 L s csodám van, már több mint egy éve. És nagyon bevált a készülék
Ryzen 5 processzor, RAM 16 GB RAM mal,2db SSD vel. Egyszerűen világszámnagyon kisméretű az egész de mégis 92 mm es ventilátor hűti a processzort nagyon király,2* akkora mint a laptopokban szokott lenni. (laptopokban 45 mm es volt ventilátor).
-
®abstract®
őstag
Két magos 4 szálas processzor 8 giga RAM nem valami nagy szám és még drága is 🤔
személy szerint a kétmagos 4 szálas processzorokat én megszüntetném,elavultak már és gyengék is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest