Hirdetés
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
válasz
Donki Hóte #122725 üzenetére
h2testw szerint minden oké velük?
-
UHHH
őstag
válasz
riszter #121500 üzenetére
A facebook egy profitorientált cég, megjeleníti a 4 héttel ezelőtt beregisztrált lehúzó oldaladat, ha fizetsz érte hirdetési díjat. Registration Date:2018-03-23. Ne vegyél sehonnan semmit, ahol nincs paypal! Na jó, talán a Tom Marketből kakaós csigát lehet paypal nélkül.
-
UHHH
őstag
válasz
bertokl #120806 üzenetére
Nagyon nem írnak jókat erről a lightin cégről a neten és valamelyik ph-s topic "nem ajánlott" szekciójában is benne van.
Szerk. : Á, ahol most irkálunk, ebben a topicban is van negatív tapasztalat... -
UHHH
őstag
válasz
fcbarca #114739 üzenetére
Amikor megvetted, akkor 2 tétel volt? Egy pár cipő és egy chip?
Mert volt olyan szakasz, amikor a chip nem járt hozzá.
Konkrétan a "BLACK A" azért A, mert nem tartalmazza a chipet, külön tételnek kell lennie a megrendeléskor a chipnek. Ha itt bepattintom a raktárba,
akkor külön tétel lesz a chip.
Én is rendeltem nemrég és megjött a chip is, és láttam végig, hogy külön tétel lesz.
[link]Nem saját fotó
Annyira jó a cipő, hogy már a második párat vettem belőle. Az elsőben benne van lassan 1500 km és már az alja kezd kopni, ne csodálkozzunk... -
UHHH
őstag
Mától visszatér a hagyományos EU express szállítási mód a Gearbestre.
Csakugyan, ma már tudok venni priority line szállítással P8 tabletet is.wish: inkább kihagytam eddig, paypal nélkül nem fizetek senkinek.
-
UHHH
őstag
-
UHHH
őstag
válasz
Soulfly842 #106805 üzenetére
GPS funkciót ennyiért nem kapsz, a többi az nem gáz. Önálló akku sem divat ebben a kategóriában, egy kevés van bennük. Nem arra vannak, hogy 30 percet felvegyél akkuval.
Ha már utazás: Ausztriában 10 000 EUR -ra megvágnak, ha autós kamerát használsz.
Hupsz, azt hittem az autós kamera topicban vagyunk. -
UHHH
őstag
válasz
Mr.Csizmás #102857 üzenetére
Sajnos már tegnap beszűnt!
Pedig micsoda akció volt!
Szegény Darth Vader nevét jól írjátok, mert eljön értetek... -
UHHH
őstag
nekem az egy rendelesem megjott zapalsrol 2015 decembereben!
-
UHHH
őstag
válasz
andrisbandi #99218 üzenetére
USA-ból volt valami sports akármi nevű (nem jut eszembe) nagy márka. Óra plusz mellkaspánt, de az is random mért. A NordicTrack futópad is random mért... A banddal elégedett vagyok NYUGALMI állapotban.
-
UHHH
őstag
válasz
enginev3.0 #98994 üzenetére
Kintre ne rakj ilyet, a pára kinyírja, vegyél outdoor camerát! Nekem a foscamok bejöttek, -20 C fokban is, hóban is.
Ez a kamera meg nagyon szar, sokaknak van minőségi problémájuk ezzel! -
UHHH
őstag
válasz
Mr.Csizmás #96640 üzenetére
Ebay case kinyit, elmond, hogy átvertek, mert nem EU-ból jött a cucc, refund. Kapja be a szemét kínai!
-
UHHH
őstag
Helló! Kedves topikgazda beírhatná az összefoglalóba, hogy : "Ha facebookon látsz egy szuper olcsó cuccot egy hirdetésben, akkor az nagy eséllyel ellopja csak a pénzed. Ha van paypalos fizetés, akkor nem lopják el, azzal fizess!"
Mocskos facebook, ezeket engedi, ebből van neki jelentős reklámbevétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest