Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eron009
tag
Sziasztok
Choetech telefon gyorstöltőkkel van tapasztalat, vagy bármi infó róluk? Megbízhatóak vagy veszélyesek?
-
eron009
tag
Sziasztok
Nagyobb méretű perselyt (valami ami nem csak dísznek jó) vett már valaki?
Olyat keresnék, amit összetörés nélkül is ki lehet üríteni.
Plussz pont, ha klasszik Malacpersely a formálya :D de ez nem feltétlenül fontosItthon, külföld egyaránt érdekel
-
eron009
tag
válasz
Jahno #177175 üzenetére
Esetleg ez jó lehet, vagy ez még a gyenge, könnyen eldőlős minőség?
-
eron009
tag
Sziasztok
Van valami jobb fajta/ajánlott tripod telefonhoz? Nagyobb kene, akár teleszkópos, legalább méter magas.
Hosszú záridős fotózáshoz, úgyhogy legyen stabil is lehetőleg.
Köszi előre is. -
eron009
tag
válasz
november13 #173288 üzenetére
Hasonlót vettem, csak távirányító nélkülit ,nemrég. LG TV-vel és egy LG dvd aux bemenetével tökéletes. Netflix is működik vele (2.0-s hanggal biztosan)
Sokat nem használtam még,csak kipróbáltam hogy működik-e. -
eron009
tag
Sziasztok
Valaki tudna ajánlani valami jó, de olcsó "aroma diffúzort"? A lényeg, hogy illóolajat (is) lehessen beletenni, ne csak vizet amivel csak párásít.
-
eron009
tag
-
eron009
tag
Sziasztok
11.11-es akcióban terveznék venni valami jófajta DAC-ot Tv és DVD lejátszóba épített erősítő összekötésére.
Amit elvárnék tőle:
- Tv USB-ről is tudjon működni
- Legyen RCA és Fejhallgató kimenete
- Optikai bemenet mindenképp
- Opcionális, de örülnék ha esetleg bluetoothon is lehetne hozzá csatlakozni -
eron009
tag
Sziasztok
Rendelnék angliából, 200£ értékben.
2 kérdésem lenne:
- Anglia még vám/áfa mentes (ugye kiléptek az eu-ból, félig meddig)
- rendelésnél State/Province -hez a megyét kell írni? Vagy inkább a várost? -
eron009
tag
Laptopból kiszerelt 2.5" hdd-hez tud valaki ajánlani jófajta külső usb3.0-s tokot? Lehetőleg olyat amibe stabilan, esetleg kipárnázva lenne a merevlemez, mert hordozni tervezem.
Ezeknek elég az usb-n kapott áram vagy olyat kell keresni aminek van extra tápja? -
eron009
tag
Aliról az egyik 1$-os pulcsit fel sem adták egy másik 1$-os kabátot feladtak, majd ma cancelled shipment-re változott a tracking, ali már meg is ítélte a refundot.
Gondolom a tobbi kabáttal is ez lesz.Zapals:
A 100%-os kuponnal rendelt ingyen postás 0$ végosszegű rendeléseimet sorra törli, holded-ből cancelled lesz, még azt a 64gb pendrive is ami elvileg a nyeremény. Kód nem veszik el, újra felhasználható ezesetben. Ha fizetek a postáért akkor unpaid->processing a státusz változás.
Ma hozta a postás a dec elején kuponnal rendelt kingston 240ssd-t, tényleg az volt a csomagba, 4.2$ volt a posta. Úgy tűnik ha azt írják hogy elpostázták akkor tényleg el is küldik (aggódtam hogy usb kabel vagy pendrive lesz a csomagban) -
eron009
tag
válasz
Ghard #142328 üzenetére
Nem titkolózok, csak nem olvasom egész nap a fórumot.
Dec 30-án rendeltem egy Rii K22 billentyűzetet és egy samsung 128gb-s sd kártyát, ingyen postával, 0$-ért, ezt rakták át holded-ből canceled-be, értesítés nélkül.
Egy Kingston A400 240gb ssd ma landolt ferihegyen, 4$-os postával. illetve van még egy 0$os pendrive dec eleje óta processing státusszal.
A 2 törölt termékkel lehet újra bepróbálkozok, csak most fizetős postával, mert a kuponokat elfogadja még a rendszer ahogy néztem, és ahogy írtad, február végéig élnek a kuponok -
eron009
tag
Zapals a 2 100%-os kiponnal rendelt ingyenpostás rendelésem státuszát státuszát átállította canceled-re
-
eron009
tag
Joybuy-ról ha egyszerre többet rendelek azt egybe küldik vajon vagy egyesével adják fel?
-
eron009
tag
Megjött zapalstyle-ról egy freebie "törülköző". Hát ettől rosszabb minőséget még nem vettem. Vékony, átlátni az anyagon. Leírás alapján 160x60cm-nek kellene lennie, ez 30x65cm mind a kettő. Csak 1 dollár volt, de ezért ez is sok volt
-
eron009
tag
Aki Zapals-on 100%-os kupont pörgetett, és nem pendrivera vagy usb kábelre váltotta be, annak feladták már a csomagot? Mit gondoltok, vajon küldik?
Ma végre sikerült pörgetnem egy első helyet, rendeltem is egy 240gb-os Kingston SSD-t, kódot elfogadta, csak
a 4$ postát kellett fizetni, bár nekem kicsit gyanús. -
eron009
tag
Sziasztok
Laptop akkumukátort megérheti rendelni külföldről? Működnek rendesen vagy felejtősek? Gondolok itt a valós kapacitásra, gép stabilan működik-e róla illetve nem veszélyesek-e ( nehogy úgy járjak mint egyesek a Galaxy Note 7-el )
Ezeket néztem ki, egy Dell Inspiron 15R SE 7520-ba kellene (Aksi tipusa 8858x )
Kínából
Németországból -
eron009
tag
Sziasztok
Zapals-ról kinek mi a véleménye, megbízható?
Ezt a lámpát szeretném megrendelni
Joybuyról berendeltem, csak sajna kamu TN-t adtak, majd maguktól visszaadták a pénzt 2 hónap után, a lámpa persze nem érkezett megígy a semmire való várakozást most elkerülném, mert szükségem lenne egy jobbfajta olcsó lámpára
-
eron009
tag
Sziasztok
Asztali olvasó lámpát keresnék. Lehetőleg olyat aminek elegendő a fényereje hogy csak azzal lehessen olvasni/tanulni, legyen hosszú nyaka és lehessen hajtogatni füzet főlé.
Melyik lámpa ajánlott?
Erről van véleménye valakinek? -
eron009
tag
Milyen QC3.0-s töltőt+microUSB kábelt érdemes venni, melyik a legolcsóbb márka/tipus ami még jóminőségű?
Jelenleg ezt néztem van ettől most jobb ajánlat? -
eron009
tag
válasz
FingR86 #124056 üzenetére
Én is vettem egyet, kb egy hete hozta a postás. Nekem teljesen jól működik. A cél az volt hogy a kertben és a teraszon is legyen wifi. Invitel-tol van a net, 10Mbps-ért fizetek, valójában 9körül van a rendes routerrel, ismetlovel Kb7-8 szóval en meg vagyok vele eddig elegedve. A feltoltes viszont legalabb a felere csokkent
-
eron009
tag
Valakinek esetleg van tapasztalata, hogy ez a memóriakártya mennyire megbízható?
Illerve, 32gb-os class10-es megbízható MicroSD kártyát honnan lehet legolcsóbban rendelni? Mik a jóminőségú kínai kártya márkák/tipusok amik nem szállnak el 1 éven belül? -
eron009
tag
Sziasztok
Ilyesmi csősálat esetleg rendelt már valaki?
Téli sportokhoz mennyire lehet praktikus ez az anyag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest