- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
huliganboy #41973 üzenetére
okoslámpa, görgesd lejjebb, hogy mit tud. ha nem gyűjtenék költözésre, vennék egyet tutira
-
tonyrulez
őstag
válasz
huliganboy #41973 üzenetére
Állítható színhőmérséklet és fényerő, 960 lumen, diffúzor, ja és 2.1A-es mobiltöltő
És nem is kicsi, 45 centi magas.
Én is filózok rajta, jelenlegi lámpám olyan régi hogy már porlik szét a műanyag. Ha veszek egy hasonló méretű lámpát, pl. ezt, bele egy minőségibb LED égőt kétezerért, már 7000-nél járok, és már nem is olyan távoli az a tizes a BW lámpára. -
spidersoft
senior tag
válasz
huliganboy #41963 üzenetére
felvétel nélkül is könnyen lefülelhető, hogy jó-e a felbontása, azért azt meglátod
simán ráér, de gyanítom, hogy ennek a szenzora se lesz 720p-s... telefonnal OTG-n működik?
-
spidersoft
senior tag
válasz
huliganboy #41954 üzenetére
...és a tiédnek a képérzékelője tudja is a 720p-t, vagy csak szoftveresen nagyítgat? Amúgy a lentebbin a két drótot nem értem, hogy mi célt szolgálhat, de a tükör hasznos lehet (itt van csak tükör ø7mm-esre, ha esetleg valaki ábgrédelne).
-
w.miki
veterán
válasz
huliganboy #41950 üzenetére
te is a legolcsóbbat vetted, vagy külön figyeltél egy termékre/eladóra?
-
Nerazim
őstag
válasz
huliganboy #41943 üzenetére
Próbáltad itt? android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja
-
NORBl
aktív tag
válasz
huliganboy #41924 üzenetére
4-én, bár azt írta, hogy 7 nap kell neki, de hát ez most olyan, hogy 6 nap 23:59-kor még nem aktív, és 7. napon azonnal aktiválódik ?
-
Bence123
csendes tag
válasz
huliganboy #41462 üzenetére
Ezt már néztem én is, érdekesnek tűnik, biztos nem veszek, de azért egy véleményt olvasnék róla ha berakja
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
örüljön, ha nem nyír ki valamit
ebayról kértek tőlem cree ledet indexbe....vagy helyzetjelzőnek? mindegy. berakta, felkapcsolta, fél perc után elkezdett füstölögni, najó, erről ennyit
után persze nem világított már, akárhogy volt noszogatva a drótról árammal.
-
Laca1212
őstag
válasz
Kb. sz@rt sem ér de legalább illegális.tahepa gyorsabb volt.
-
tahepa
senior tag
válasz
-
Outlander
addikt
válasz
Gondolom olyan lesz mint az utolsó képen is látszódik. Szerteszanaszét világít majd vakítva a jóistent is ... esőben meg hegesztőpajzsot is.
-
Real_Necro
veterán
válasz
huliganboy #41102 üzenetére
2015 december 25-én Hong Kongból küldött, EU Warehouse-ból tovább postázott rendelésem (6-14 napos határidővel rendelt) január 12 óta úton van Németországból. Eladó azt mondja lassú a német posta. Paypal meg február 24-ig dönt... remélem előbb.
-
numera007
tag
válasz
huliganboy #41102 üzenetére
Hmmm. Én meg ebben a pillanatban írtam nekik, hogy a két db 30 napja vásárolt kocka Xiaomi hangszóróm hol a pitliben van. Ezek szerint nem kéne izgulnom. Valahol tekereg a világban.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #40720 üzenetére
Alkalmi használatra, de napi rendszerességgel, hamar kiszőrösödik szvsz.
Átlagos kínai minőség, amit bármelyik kínaiban láttam 1e környékén. -
XtremLor
őstag
válasz
huliganboy #40381 üzenetére
Nem tudom mennyi ido van a lejaratig, de ha ujrakuldik akkor en zarnam.
Nekem csak pozitiv tapasztalatom van veluk, hala az egnek. -
XtremLor
őstag
válasz
huliganboy #40376 üzenetére
Jobban jartal volna ha nem pp-n inditasz hanem uzenetet irsz nekik, par uzenet valtas utan ujrakuldik trackingel, joparan kaptuk mar meg igy, nem volt soha gond.
-
Tim82
félisten
válasz
huliganboy #40337 üzenetére
Nekem alkalmankénti router konfigoláshoz kell, nyilván nem otthon, amire könnyebb egy ilyen átalakítót + tabletet vinnem magammal, mint notit.
-
válasz
Ha kihuzod az utp-t az erkelyre, ahova mar nem er el a szobabol a wifi, akkor tudsz netezni az otthoni halozatrol ugyanugy
-
válasz
mindenféle androidos eszköz (pl tv okosító) ami nem igényel hordozhatóságot, annak sokkal gyorsabb lesz az internet elérése, mint WIFI-vel
TV okosító, torrent letöltő, ect..
-
Saccco
nagyúr
válasz
huliganboy #40034 üzenetére
-
L4mie
veterán
válasz
huliganboy #38376 üzenetére
[link] itt látja a cuccot
-
beg
veterán
válasz
huliganboy #38376 üzenetére
Nem valós. Maláj kamu.
-
zoltan6
addikt
válasz
huliganboy #36741 üzenetére
-
v-man
őstag
válasz
huliganboy #36736 üzenetére
Nekem eddig másfél év a rekord, amit kibírt a kínai, de javarészt egy éven belül tönkrement mind - szerencsére semmilyen járulékos gonddal nem járt, egyszerűen nem világítottak tovább.
Ebay-es vásárlások. Te melyik eladót preferálod? -
zoltan6
addikt
válasz
huliganboy #36736 üzenetére
-
zsiz
őstag
válasz
huliganboy #36560 üzenetére
annál többre nekem sem kell, sőt..
-
butalah
csendes tag
válasz
huliganboy #36493 üzenetére
szia kolléga írt:[link]
Illetve yt teli van vele.
Egyébként kristályüveg elvileg nem karcolodó ,tűzálló kapacitív érintésérzékeny kapcsoló.
(#36492) XP NINJA
Szerintem nem fogsz csalódni.Feltekered a basst aztán had szóljon.Mondjuk ez csak egy kis hordozható cucc de elég hangos és tiszta a hangzása.(#36495) szjoci
Igen itthon is forgalmazzák.Pofátlan rablás felárral ...
(#36497) spidersoft
Teljesen más kategória .A kettőt nem lehet összehasonlítani az egy asztali böszme ami neked van ez meg elfér a tenyeremben pedig nem nagy a kezem....Ehez mérten brutális szerintem de képtelen akkorát szólni mint az asztalid. és nem arra való. -
szjoci
őstag
válasz
huliganboy #36493 üzenetére
Most keresgélek én is, mert tetszik
Érdekesség hogy van magyar viszonteladójuk: livolo.hu Támogatás menüpontban vannak infók -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #36242 üzenetére
Nem. Vagyis szerintük igen, és még mindig a kamu maláj TN-re hivatkoznak, de mikor megírtam neki, hogy nem érvényes, mert a valid TN 2 betű 9 szám 2 betű, arra már nem írt semmit, csak, hogy nincs az egyik színű lámpából másik, és választok másik színt, vagy várok...
tipuka
Kár, hogy ez egy kicsit hülyén néz ki egy nő karján. (Nem azt mondom, hogy best buy a másik, de nem ugyanaz a kettő.) -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #36239 üzenetére
Ajánlott nekem sem volt követhető, de (belföldi) pénteken feladott csomag kedden ideért.
Nem tudom volt-e a mai Zapals-os "eksön": USB kábel karkötő $2 shippingért hozható.
kemcso
11.06 - 3 db sziamóni lámpa (ezt szinte biztos, hogy valaki benyúlta)
És 01.01 után küldenek egy maszkot, ha addig nem jönne meg (ezt még jeleznem kell nekik az meg 11.17) -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #36225 üzenetére
Ha hosszabb kell, akkor Nillkin vagy REMAX, abból vannak hosszabbak, valaki írt itt múltkor valami 3 méteresről, ami elvileg 1.6A-t tudott, csak a feszültség esett le kicsit jobban, keress vissza, ha gondolod.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #36220 üzenetére
BlitzWolf kábelekről volt szó végig... Abból vettem én is, amit nem kaptam meg de újra küldtek, így már megjöttek. Szóval még mindig nem értelek, de biztos.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #36217 üzenetére
"Azok a kábelek milyen hosszúak?"
Te kérdezted, válaszoltam. Fogalmam sincs mit vártál még. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #36208 üzenetére
BlitzWolf® 2.1A Reversible Micro USB Cable Double Sided USB A Male to Double Sided Micro B 3.3ft/1m for QC2.0
Nevében benne.
Ha már nem dob semmi jót a zokni, legalább a pontot jól dobálja.
" Dec. 22 2015 02:01 AM Points gained by lottery +50
Dec. 22 2015 02:01 AM Points gained by lottery +50
Dec. 22 2015 02:01 AM Points gained by lottery +50 " -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #36158 üzenetére
Leírtam, hogy majdnem 2x annyiba kerül (és még kapni sem lehet), mint amiket mi linkeltünk, ha más linkelte volna másnak is ezt írom. Semmi személyes nincs a hozzászólásomban.
Ciccuka, neked is ajánlom ezt a hozzászólást, mielőtt még te sértődsz meg... Vicces. Elvárás volt, hogy a betöltött mennyiséget mérje és "Persze olcsó" legyen. 1000 Ft-os tételnél a 180%-os ár, nem olcsó. Szóval hiába durcáskodsz, meg játszod a sértődöttet. Teljesen felesleges volt ajánlanod azt a terméket jelen kérésre.
-
beg
veterán
válasz
huliganboy #36158 üzenetére
Ezzel nincs egyedül
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #35957 üzenetére
Ha keres, ha kínálsz, és ezt topikban teszed, az hirdetés. Hidd el nekem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #35950 üzenetére
Ezt szerintem ne erőltesd, ez hirdetés, és ezt igen-igen szankcionálják...
-
andrisbandi
őstag
válasz
huliganboy #35950 üzenetére
5 ropitól vannak az aprón is.
-
Real_Necro
veterán
válasz
huliganboy #35783 üzenetére
9,9$-t fizettem MiBand-ért...
-
Real_Necro
veterán
válasz
huliganboy #35759 üzenetére
Viheted...
-
Real_Necro
veterán
válasz
huliganboy #35753 üzenetére
20$... de csak mert jó szívem van
és nem akarok rajta keresni...MiBand 1S-t beszámítok.
Szerk.:
Egyébként nem "hülye" edény, jól mér, többféle mértékegységben kijelez, van rajta visszaszámláló...Nektek még nincs?
-
kekigyu
aktív tag
válasz
huliganboy #35711 üzenetére
Koszonom de ez kinaiul telepul. Valami egyszerubb megoldas nincs?
-
mimey
tag
válasz
huliganboy #35487 üzenetére
Good for you!
Nekem meg a Zasszonynak is családi fotók és videók voltak rajta.
Nekem csak kb. 1 hónapnyi tűnt el, de a feleségemnek majdnem egy egész év (hiába állítottam be a telefonján automatikus DropBox szinkronizálást, - mint utólag kiderült - az egyszer sem csinálta meg).
Egyébként Pi B+-omban CL6-os 8GB Samsung van, semmi baja, de a Pi2-be már Transcend UHS1-et raktam. -
Czimby
addikt
válasz
huliganboy #35490 üzenetére
Linket tudsz adni?
Bocsi nem láttam meg
Viszont már csak 1 színben van és 3.7 körül.
-
Ciccuka
veterán
válasz
huliganboy #35450 üzenetére
Azt itt szerzett pontokat tudod beváltani kuponra.
A legjobb 1080 pontba kerül: 10 usd vásárlás esetén 5 usd kedvezményhtc07 memóriakártyás topicokban nézzetek utána
A Kingston SSD-k is nem véletlenül olcsóbbak (sebesség problémák, lassabb memóriachipek) -
syler123
veterán
válasz
huliganboy #35458 üzenetére
Igen van már róla cikk. De ha minden jól megy én még ma openwrt-sítem az enyémet, arról lesz majd egy írás hsz formájában, ha nem téglásítom a routert
-
lkristóf
senior tag
válasz
huliganboy #35456 üzenetére
Ha ugyan erre gondolsz erről már írt SymbianOS: Xiaomi Router Mini AC Intelligent Wifi Dual Band Max 1167Mbps
-
Vertigo18
addikt
válasz
huliganboy #35448 üzenetére
ITT vannak a "kamu-nyerési" zoknik, ebből szedhetsz ki pontokat. Vagy akár kuponokat is...
-
ZS3NI
őstag
válasz
huliganboy #35375 üzenetére
Avengerses
-
dajkapeter
senior tag
válasz
huliganboy #35069 üzenetére
A falidísz dobozában kis pici ragacsos korongok vannak melyeknek mind a két oldala ragad.
-
Ciccuka
veterán
válasz
huliganboy #35069 üzenetére
Optikushoz vidd el a napszemcsit bevizsgálgatni, általában ingyenes és megtudhatod mennyire véd a szemüveged.
-
Real_Necro
veterán
válasz
huliganboy #35051 üzenetére
Nem, mert az autót leteszem a parkolóban, nem benne élek, csak vele közlekedem, így a súlyt cipeli.
Szóval napi 2 óránál többet nem nagyon töltök autóban, inkább kevesebbet.
andrisbandi:
Ok, körbe lesek.
-
válasz
huliganboy #35039 üzenetére
Persze ez igaz: A meghatalmazás a küldemény címében megjelölt helyen jogosít küldemények átvételére.
-
zsiz
őstag
válasz
huliganboy #35034 üzenetére
én sem láttam semmi buktatót
tegnap délelőtt rendeltem, ma hajnali 5kor jött meg a megerősítő levél, de meglett és küldik. pedig azt hittem a tegnapiról lecsúsztam. ma meg megmutattam tesómnak, persze hogy neki is kellett egy
neki ugyanúgy citromail-re azonnal megjött a megerősítő e-mail.
-
kenand
veterán
válasz
huliganboy #34952 üzenetére
Igen
Gearbest EU expedited shipping az DHL-t jelent, már többszeör írtam, de még egyszer: egy 1 termék esetén sem túl drága 7-9 USD, de ha 2db-ot rendelsz 2-3 USD-re esik le!
Full nyomon követhető, gyors.Itt egy csomagom trackingje amit kapta, 3 USD volt a "posta"
-
válasz
huliganboy #34952 üzenetére
Igen.
-
coolicool_hu
tag
válasz
huliganboy #34605 üzenetére
Szerintem még az NL Post-nál sérült meg az eredeti csomag és ezért újracsomagolták majd átvezették az új csomagra a címzett adatait. Azt, hogy a kedves újracsomagoló kolléga vagy a BG volt ilyen vicces szerintem esélytelen kideríteni. Drága tanulópénz de tessék videózni
(bár kérdés, hogy a BG elfogad vagy sem egy ilyen csomag felbontásáról videót, mert ugyebár simán rámondhatja, hogy Ő nem ebben küldte)
-
XtremLor
őstag
válasz
huliganboy #34564 üzenetére
Kovezz meg, de a bg-tol nem ilyen csomagolas szokott jonni!
-
Ciccuka
veterán
válasz
Nekem is lelopták egy hónapja a csomagom a postánál.
-
andrisbandi
őstag
válasz
A Postán érdemes lehet azért bejelenteni, hogy valahol kilopták, még kézbesítés elött.
Biztos másét is lopkodja a kis moslék. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Én megint svájci postával kaptam, amit ismerős vetett velem, érdekes ez a Holland postás matrica.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #34562 üzenetére
A címkén nem volt ráírva, hogy mit tartalmaz? Az érdekes, nekem eddig minden kínai cuccomon, ha tévesen is, de valami volt írva, értékkel együtt.
Az igen, akkor valamelyik postás behúzott 5k-val.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #34559 üzenetére
Rá szokták írni mi van benne, aztán, ha valami gyanús, már veszem is elő a telefont vagy a DSLR-t és nincs kecmec...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #34555 üzenetére
Ha nem tudod bizonyítani, az veszett fejsze nyele. Mondhatja azt, hogy kivetted és azért mutatod az üres dobozt.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huliganboy #34389 üzenetére
Hol látsz trackinget a csomagon? Nincs rajta... Az ingyen posta nem mindig ugyanaz a posta BG-nél sem, sok postával dolgoznak.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #34389 üzenetére
Nem, sima szokásos Free Shipping.
-
zsiz
őstag
válasz
huliganboy #34128 üzenetére
akkor jó.. általában pár napig használom a cuccot és csak utána zárom le a rendelést ha minden ok (bár ha visszaigazolom a kézbesítést még akkor is marad 15 napom reklamációra) és van hogy elfelejtem..
egyébként nem tudom mennyire kemény a fólia, nem szeretném pofára ejteni a telefont hogy teszteljem
de ezen túl szerintem már csak ilyen fóliát veszek telefonra. 10-15$-t nem szánnék rá, de 1,5$-t ez simán megért
-
zsiz
őstag
válasz
huliganboy #34123 üzenetére
jut eszembe.. én is felraktam már a tempered glass-t a telefonomra. tetszik. eddig akárhány fóliát tettem fel mindig buborékos maradt, ez elsőre olyan szépen felment hogy csak na. és tényleg elég kemények látszik, valamint nem torzít. két pici hátránya van.. szedi az ujjlenyomatot, és van egy kis hiba a fólián amit kaptam, de alig észrevehető. egyáltalán nem zavaró.
szerk.: erről meg az jut eszembe, hogy mi van ha elfelejtem Ali-n visszaigazolni, hogy megérkezett a cucc amit vettem?
-
madarasz92
őstag
válasz
huliganboy #34055 üzenetére
Anglia (London)
-
L4mie
veterán
válasz
huliganboy #33997 üzenetére
oké de a vertex 3 prémium SSD
nekem is olyan megy a gépben 128 as.
-
dugesz77
őstag
válasz
huliganboy #33984 üzenetére
Azóta is tökéletesen teszi a dolgát a Bluetooth usb-s kütyü. Nem zajos, jó a hang. A múltkor majd 15 órát ment egyhuzamban kapcsolat eldobás nélkül. Bár füleshez még nem próbáltam egy huawei am10 Bluetooth dobozkát hajtok vele. Windows 10 kompatibilis plug and play.
-
q1w21
csendes tag
válasz
huliganboy #33979 üzenetére
Még nem kaptam meg, de majd írok róla.
Találtam róla így hirtelen egy hozzászólást ami nem túl régi, talán dugesz77 fórumtárs tudna róla pár szót írni. -
q1w21
csendes tag
válasz
huliganboy #33936 üzenetére
Mini USB Wireless Bluetooth Adapter V 4.0 Dongle High Gain CSR 4.0 For Win7 / 8/ XP Laptop Headset CBW-148710
Állítólag a win10-zel is működik, itt a fórumon olvastam. Személyes tapasztalatom még nincs vele, de hamarosan kipróbálom.
Én eBay-en vettem. -
Nerazim
őstag
válasz
huliganboy #33960 üzenetére
Ennyire minőségi ?
-
KTU
addikt
válasz
huliganboy #33960 üzenetére
És a "néni" milyen, hogy bírta a dobozba?
Ha már off
-
Vertigo18
addikt
válasz
huliganboy #33906 üzenetére
Biztos nagyon magas a DPI-je!
-
RBJ
addikt
válasz
huliganboy #33903 üzenetére
GOndolat nincs mert még dobozban vannak. Tartalék egérnek van.
Nekem ennyit megért. Nekem csak funkció az egér és nem gamerség.
Érdekes én nem szeretem a nagy egereket a többséggel szemben. -
dugesz77
őstag
válasz
huliganboy #33357 üzenetére
Ugyan az nálam is.
Ciccuka: meg lett. már bent van a listámon. Eddig nem nagyon figyeltem az UMI márkát de utána nézve jónak tűnik ez a szerkezet. -
maggi1886076
addikt
válasz
huliganboy #33357 üzenetére
+1
-
Nerazim
őstag
válasz
huliganboy #33282 üzenetére
Piszok mázlista
-
OccsE
aktív tag
válasz
huliganboy #33261 üzenetére
Na gyulnek szepen a SZERENCSELOVAGOK
-
Real_Necro
veterán
válasz
huliganboy #32156 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #31493 üzenetére
Persze!
Sok verzió van, és teljes a kavalkád..egyiknek nincs elvileg fókuszhibája, viszont nincs UV szűrő a lencsében, a régebbibe van UV szűrő, de fókuszhibás sok darab..
Fúkuszhiba vagy nem hiba? A gyártó illetve a webshopok szerint ez nem hiba, mert ez alapban selfie kamera, és 0-5m van a fókuszpont, így tökéletes. Mások szerint meg nem selfie kamera, és 5m felett a végtelenségig kéne fókuszálnia. Hozzáteszem, van amelyik ilyen, van amelyik olyan...Állítólag kis kézügyesség, és megoldható ez a fókuszhiba.
Enyém Z23L, újabb széria, és kb 5-10 m belül tűéles, távolabb mintha kicsit elmosódott lenne, de nem vészes, célnak megfelel, nem nyúlok hozzá.
A másik nagy probléma, a hang hiba.
A mikrofonnál valamit elcsesztek összeszerelésnél, és egyes példányok nagyon halkak, viszont van aki a túlvezérelt hangra panaszkodik..az enyém halk. Orvosolható, de szét kell szedni hozzá.
Szóval nem egy GoPro, de ennyiért, főleg ha mákja van az embernek, és egy jót fog ki, nagyon szuper -
mirci18
addikt
válasz
huliganboy #31472 üzenetére
Azt én sem értettem hogy miért egy nővel adták el.
Lehet hogy olyan ronda volt hogy állszakáll kellett hozzá. -
XtremLor
őstag
válasz
huliganboy #25142 üzenetére
cable/ wire sleeving
-
axlfsi
veterán
válasz
huliganboy #24565 üzenetére
Egy mezei, I3-as laptop, 8GB ram, SSD-vel (illetve a bongeszok virtual rambol futnak
).
... de nem ez a szuk keresztmetszet. Mint irtam is, aki, amire eloszor kattint azt viszi jo esellyel es meg akkor is vagy osszejon, vagy nem (pingidok sokat szamitanak). Illetve, szerintem en elbsztm azzal, hogy egyszerre tobb fizetest is kezdemenyeztem.(#24560) nelsonmanian az nem kifejezes.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
huliganboy #24111 üzenetére
A jó, ha átirányít a Paypal oldalra és fizetés után "Thank you..." a szöveg. A rossz mikor eljutsz a PayPalig, de fizetés után (nem vonja le a pénzt) azt írja, hogy "Sorry...", vagy nem történik semmi és el sem jutsz a PayPal oldalára.
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #19519 üzenetére
És tényleg! Van is egy a közelemben..ki is próbálom majd
Köszi!(#19518) cris78: Szentendrén
-
tux74
csendes tag
válasz
huliganboy #15888 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
huliganboy #15888 üzenetére
Nekem is van, 10 éve vettem itthon valamelyik szgépes üzletben.
Arra pont jó, hogy a képeket stb átmentsd, de kb ennyi -
Atomantiii
addikt
válasz
huliganboy #13283 üzenetére
Játszani nem akarok vele, akkor azt mondod megérhet egy próbát?
Vagy ajánlhattok másikat is ami tuti bevált nektek én csak kiválasztottam találomra egyet.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
huliganboy #13283 üzenetére
Nekem ami kritikus ilyen egérnél, milyen könnyen nyomható le a gombja: némelyik típusnál (legyen az márkás is) pár óra használat után fáj a mutatóujjam, ha túl keményen rúg vissza a gomb mikrokapcsolója
-
csaby9
tag
válasz
huliganboy #13270 üzenetére
Ahogy a képen látszik Resolve a problem gombra nyomva írtam, gondolom Ebaynek.
Kép. -
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #13270 üzenetére
Közben tegnap rendeltem egy terméket és kicsit kaotikus az eladó tájékoztatása.
A terméknél írja hogy bár a "székhelye" HONG-KONG a terméket más országból jelen esetben Ausztráliából szállítja. Ennek megfelelően szállítási idő vége április 30.
Erre mikor feladja a terméket küld egy üzenetet, hogy mennyire hálás és hogy a kínai nemzetközi légi postával (China Post International Air Mail) küldi a csomagot és alább megtekinthetem a nyomkövető számot ami pedig Holland posta
ez tényleg nemzetközi
-
csaby9
tag
válasz
huliganboy #13265 üzenetére
Nekem épp tegnap volt egy ijen ügyem. Szintén törölték az eladót, annyi a különbség, hogy én megvártam a 30 napot hátha ideér az áru. Az email küldést követően (amiben kértem a teljes vételárat) kb 5 perc múlva paypal számlán volt az összeg.
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #13259 üzenetére
Sziasztok!
Egy ismerősöm rendelt egy terméket ebayröl 2014.12.28. napján, de közbe az eladót törölték.(3000 eladás no comment) Ma nyitott egy ügyet az ebayen.... Ezután mi fog történni?
Ebayen nem volt még visszatérítésem csak alin de ott egyértelmű itt annyira nem..... Hogy megy a folyamat a ügy nyitását követően?
Köszönöm!
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
huliganboy #12640 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest