Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
Megint rendeltem pár kacatot az $1.99+ akcióból, itt vannak a beszámolók. Árat is írok utánuk hogy tudjatok viszonyítani.
Ultrahangos tisztító [link] ($2.99): elsősorban ékszerek, szemüveg, és apró kütyük tisztításához vettem. Az eladó egy apró papíron adott használati utasítást, hogy mit lehet és mit nem lehet benne tisztítani. Nagyanyámtól pont kaptunk egy nyakláncot, szerintünk orvosi fém, és eléggé piszkos volt (nem lehet olyan nyakláncokat tisztítani vele, amiben kövek vannak vagy berakatok). A leírás szerint 5 perc elég lett volna a tisztításához, 15 perc után is potyogtak ki belőle dolgok. 15 perc után észrevehető volt a kosz amit kiszedett a nyakláncból, és láthatóan tisztább is lett. A másik próbálkozást borotvafejekkel végeztem, ott nem volt különösebben látható eredmény. Szemüvegen még nem próbáltam, kíváncsi vagyok hogy a maszatolásokat leszedi-e vagy sem (azt tippelem hogy nem, de meglátjuk).
Sarokvédő [link] ($1.99): elég erős a ragasztó. Teszi a dolgát, nem tudok panaszkodni.
USB töltés tesztelő [link] ($1.99): ez a szimplább modell, tudja mérni a voltot, ampert, eltelt időt, és az eltelt idő alatti mAh-t. Kihúzás után megjegyzi a mért időt és mAh adatokat. Van rajta külön reset gomb amivel visszaállítod ezeket 0-ra. Kíváncsi voltam hogy az iPhone-om jól mutatja-e az akkumulátor állapotát, illetve hogy a régi Honor 9-em milyen kapacitással rendelkezik. iPhone 12 telefonom esetében ugyanazt az eredményt mutatta mint amit a telefon, 15%-os elhasználódást - 2400 mAh-t (2815 mAh az eredeti kapacitása). A Honor 9 esetében is ezt mérte, csak ott 3200 mAh az akkumulátor tervezett kapacitása, és 2700 mAh-t mért. Ahogy nézem viszonylag pontosan mér, ideális lesz arra hogy kiderítsem mennyire vannak elhasználódva az eszközeim belső akkumulátorjai.
Plusz volt még egy ELM327 adapter [link] ($1.99), erről már a múltkor beszámoltam. A következő tesztem az az lesz, hogy feltelepítsem a "játszós" Dell D630-as laptopomra a programokat amit kaptam az eladótól, és megnézzem az alkalmazásokat hogy hogy szuperálnak. Erre lehet hogy lesz lehetőségem hétvégén / valamikor augusztusban, majd beszámolok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AliExpress tapasztalatok
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Ukrajnai háború
- RAM topik
- Renault, Dacia topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GOLDKABEL SPEAKER-FLEX 400 hangfalkábel pár - 2x2m
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 16e 128Gb, Kártyafüggetlen, Fekete & fehér színben, 36 hónap Garancia
- MacBook Air 2017 i5 1.8 GHz 8 GB RAM 128 GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest