- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wintikek
tag
válasz
szipipeti #30 üzenetére
Milyen igazamat?!
Komolyan annyira unalmas már hogy nem tudtok értőolvasni, hogy hihetetlen.
Telibefosom a politikát, el se olvasom a híreket, ezért bocsáss meg nem pontos számokkal fogok operálni.
Tegyük fel, hogy elköltöttek pár stadionra papíron -amit a médiák le is közölnek- 200 milliárdot. Na abból ténylegesen a felét költötték rá, a többi az ment a haveroknak. A maradék 100 milliárdból megépítik 40-ből a stadionokat ami ténylegesen a munkára kell, persze haver cége a kivitelező, szóval azt a maradék 60-at felezik.
Ha ez nem így történne és lenne "felesleges" 200 milliárd akkor egy dologba biztos legyél: NEM AZ EGÉSZSÉGÜGYRE KÖLTENÉK! Találnak más faszságot ahol visszaforgathatják maguknak a pénzt.+ Szerintem sehol nem vitattam, hogy több fizut érdemelnének az EÜ dolgozók, több pénzt kellene költeni az EÜ fejlesztésére. Az, hogy ti beleképzelitek másnak a mondadójába a saját blődségeteket nem az én hibám.
Egyetlen egy dolgot említettem meg, hogy vannak olyan focisták akik igenis keményen dolgoznak fiatal koruk óta és próbálnak teljesíteni. Nektek viszont minden fekete és fehér.
Fel is adtam már az egészet. Az utolsó szó joga a tietek, mert tudom, hogy nem bírjátok ki úgy sem. Az a lényeg, hogy csak nektek lehet igazatok. Pá.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Reklámblokkolók topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest