- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
viragdani01 #13 üzenetére
Mikor kaptad a hangszórót? Oluv neve mond valamit? Csak azért kérdem, mert az ő első videójában a hangszóróval kapcsolatban azzal kezdte, hogy ő is kapott egyet a gyártótól és nem volt megelégedve a hangjával. Szó, szót követett, és megegyeztek abban, hogy ő megpróbálja belőle kihozni, amit csak lehet. Ennek eredménye egy saját hangolás lett, amivel végül piacra lesz dobva a hangszóró.
Alapból semleges ill. kiegyenlített hangzású, de outdoor módban picit "V"-sebb (ellentétben azzal, amit Te írtál, hogy "a középtartományra kicsit több figyelmet rak").
Szóval én élek a gyanúval, hogy te valamilyen "pre sample"-t kaptál. Ezt jó lenne tisztázni a gyártóval ...#17 Sigma7
"Meghallgattam Oluv új összehasonlító tesztjében."
Mindkét videót? Végighallgattad, tényleg? Jó minőségű fül- v. fejhallgatóval? Azért kérdem, mert akkor hallanod kellett volna, hogy a Vifa-n és a Bose-on kívül kb. mindent vert. Én utóbbinál is jobbnak éreztem, de nem sokkal. -
z123456z
őstag
válasz
viragdani01 #13 üzenetére
Nem szemrehányásként vagy bárminemű feddésként fogalmaztam így, csak valóban meglepő. Dehát ez egy bemutató cikk, nem összehasonlító teszt. Egyébként én nem írtam volna ezt bele. Bemutattad a készüléket rendesen, oszt' jó napot.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Windows 7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mazda topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest