- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
én azt jósoltam két napja spanomnak, hogy ha nem virít vmi hardvert a Sony, akkor tuti a már meglevő játékok folytatásaira fog rámenni...
én ezt valahogy semmire nem veszem... várom már, hogy értelmét lássam lecserélni a PS-at. de egyelőre nem.. max a Gran Turismo miatt... de az nem most lesz... Xbox is a Forza sorozat végett lett véve nálam... csak közben másra is jó lett...szal, nem ide tartozik ugyan, de részemről ez a Sony-s előadás egy nagy nulla a Mikrofoshoz/Xboxhoz képest....
-
hyggelig
senior tag
Rövid hozzászólás, de:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
-
Most készülök eladni a játékot.... Lehet mégis meg kellene tartanom?
-
Stevenstyle
senior tag
Nemrég kezdtem el az alapjátékot. Lenyűgöző.... Ha nem is számítottam rá, de reménykedtem benne.
Plusz még régebben volt valami SONY-s nyilatkozat (részletekre már nem emlékszem h ki és mikor), ami alapján sejthető volt, hogy story DLC közeleg, de az nem volt biztos, hogy el is hozzák az E3-ra.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Erre számított valaki amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged