- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
HD5570
aktív tag
Nem értem miért kellett lecserélni az előző részben lévő arcát,mikor pont arról írtak hogy a hegei is megmaradtak.Ehhez képest teljesen más az arca.Még csak nem is hasonlít.Az előző részben volt pedig a legszebb.
-
Sicilian
addikt
Most nézem, hogy jön X360-ra is !
-
energy4ever
addikt
Na ez az a jatek ami miatt One-t fogok venni. Ez lesz eletem elso jatek amit elorendelek.
A jatek motorjarol mikor lehet tudni majd valamit? Remelem marad benne a TressFX.
-
egy vásárlójuk már van
bár azt nagyon remélem, hogy nem lesznek olyan kvaidegesítő QTE-k, mint az előzőben
-
válasz
fasterware #17 üzenetére
Csak időszakos. jön Pc re is.
-
BulletBill27
aktív tag
Még nem győzött meg, túlságosan is az előző részre épül. Több rejtvény, kevesebb QTE, kevesebb átvezető kell nekem. A grafika továbbra is szép.
Amúgy Lara miért a 150 kilós Jonah-val ment hegyet mászni? Sose láttam még ilyen zsíros hegymászót -
nofi
addikt
Az gáz, ha eddig jobban bejön mint az Uncharted 4?
-
Vistaboy
veterán
Nem akarok bant kapni, ezért nem írom le, mit gondoltam a videót figyelve a ***censored*** XBOX-ról és a kib@szott konzol-exkluzivitásról...
Ehelyett inkább csak annyit, hogy az eddigiek alapján lesz olyan jó, mint a 2013-as Tomb Raider volt, remélhetőleg tényleg betartják azon ígéretüket, hogy sokkal-sokkal-sokkal-sokkal több kifosztani való sírkamra, rejtély, helyszín és hasonlók lesznek benne, mint az eredetiben. És a legfontosabb: NE LEGYEN BENNE QTE!!! Sem Rambót megszégyenítő géppisztoly-párbajok. Térjenek vissza a gyökerekhez, ahogy ígérték. Mert a csilli-villi grafika nem lesz elég.
-
doooo
veterán
válasz
fasterware #17 üzenetére
És tényleg.. teljesen kiment a fejemből..
Viszont akkor ez egy jó nagy mínusz a készítőknek, amiért ilyen abszurd módon folytatnak egy szériát, aminek a részei általában nem csak egy platformon jelentek meg..
Bár lehetséges, hogy később kiadják PC-re is..
-
Logen88
aktív tag
válasz
fasterware #17 üzenetére
Xbox exkluzív, szóval 360-ra is jön. És csak időszakos exkluzivitás, jövőre remélhetőleg jön PC-re és talán PS4-re is, jó lenne ha tisztázná végre a Crystal Dynamics.
(#16) WonderCSabo: Ez talán jobb. Rise of the Tomb Raider - E3 Gameplay Reveal
-
WonderCSabo
félisten
Nincs jobb minőségben fent a videó? Ez iszonyatosan blokkosodik.
-
doooo
veterán
Hmm.. gondolom ez most nem fog olyan kedves lenni gépigény terén, mint az első rész..
Tényleg gyönyörű.
-
gyönyörű a mozgása, igazi nőies, meg a haja is. Virtuális szerelem
Úgy nézem a hardcore TR fanatikusoknak csalódniuk kell, az utolsó rész publikus vonalát viszik tovább. Nekem az is tetszett mondjuk. Amúgy íjászkodott? Remélem lesz benne.. -
CJ4567
nagyúr
Nagyon durva
Főleg a folyamatosság, a grafika...
Viszont pár animáció egy az egyben ugyan az mint Tomb Raider (2013) -ban.
-
Sontir Fel
őstag
Várós.
-
ViiiiktorOC
senior tag
5:45!!!!!
Nagyon tetszik eddig! -
Feverke
tag
Hat, nekem annyira nem tetszik, de azert majd kiprobalom, vegulis elvoltam az elozovel is. Bar, meg mindig a regebbi reszeket favorizalom
(legy atkozott summer sale, jol megvettem az eidos bundlet a sok TR miatt(is)..
)
-
Shing
őstag
Amikor az elején mondja Lara (1:05), hogy "I can feel it" besz@rtam... Az az arcmimika meg minden, nagyon durva... A játék újat nem mutat mondjuk, a felénél meguntam a videót és kiszkippeltem a végére, szerencsére mást is mutattak. Reméljük változatosabb lesz a játék mint az előző.
-
nonsen5e
veterán
Jó lesz, az előző rész is jó volt!
Amúgy a videó azért 720p mert natív Xbox One felbontásban vették fel?
-
Logen88
aktív tag
Nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz, nekem iszonyatosan tetszik. Alig várom a megjelenést. A látvány meg...
majdnem lefordultam a székről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest