- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Nem tudom hogy mégis hogy jut eszedbe róla a Tesco, mivel a Dyson egy prémiummárka.
Ha jól emlékszem porszívókkal indultak, vezetéknélküliben jelenleg is talán a legjobbak, de a hajszárítóik és a légtisztítóik is nagyon jók.
Balika911: Használtam már a porszivójukat, elsőre nekem is törékenynek tűnt, de igazából elég erős, ütésálló az a műanyag amiből van, szívóerőben meg brutálisak. A legújabbak már lézeresek és elemzik a felszivott port is, eléggé innovativ, bár hogy mi értelme az kérdés. -
törölt tag
Inkább drága cuccokat gyártanak, a porszívóikkal például így is népszerűek. Én egyik modellt se mertem megvenni, mert élőben hát nem látszottak masszívnak.
A légtisztítóik viszont nagyon egyben voltak, amennyire meg tudtam ítélni. Sok időt nem töltöttem velük, csak meglestem és bekapcsoltam őket két alkalommal, ha már ki voltak téve valahol.
Másfajta Dyson géppel én nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged