- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Nem tudom hogy mégis hogy jut eszedbe róla a Tesco, mivel a Dyson egy prémiummárka.
Ha jól emlékszem porszívókkal indultak, vezetéknélküliben jelenleg is talán a legjobbak, de a hajszárítóik és a légtisztítóik is nagyon jók.
Balika911: Használtam már a porszivójukat, elsőre nekem is törékenynek tűnt, de igazából elég erős, ütésálló az a műanyag amiből van, szívóerőben meg brutálisak. A legújabbak már lézeresek és elemzik a felszivott port is, eléggé innovativ, bár hogy mi értelme az kérdés. -
törölt tag
Inkább drága cuccokat gyártanak, a porszívóikkal például így is népszerűek. Én egyik modellt se mertem megvenni, mert élőben hát nem látszottak masszívnak.
A légtisztítóik viszont nagyon egyben voltak, amennyire meg tudtam ítélni. Sok időt nem töltöttem velük, csak meglestem és bekapcsoltam őket két alkalommal, ha már ki voltak téve valahol.
Másfajta Dyson géppel én nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest