Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardtech
aktív tag
Átdugtam egy masik USB portba és megjavult.... 8 portbol csak 1be jön be az M1 M2 M4 M5 duna stb..... Nem értem de legalabb működik
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok! Újraraktam a gépet. Természetesen megint nem működik rendesen a tuner. Megtalál minden adót de a M1 ,M2, M4 , Duna stb adoknal nincs jel igy nem lehet nezni minden mas adó tökéletesen mukodik. Gyári programot hasznalom eddig midnen rendben volt.Kiprobáltam az NPVR-t ez a program meg se találja az említett adókat.... Mi lehet a gond ?
-
Hardtech
aktív tag
Valaki elmagyarázná hogy tudom nézni az M4 et ezzel a kütyüvel ? Régen úgy működött nekem, hogy a gyári programmal tudtam nézni mindent kivéve az M4 et. A DVBviewerel tudtam nézni az M4-et is, de most újra kellett raknom a windowst és azóta semmi. 1 csatornát se talál ezzel a programmal.
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok!
Most szereztem egy ilyen kütyüt sikerült is beüzemelni de van egy kis probléma a pirossal bekeretezett adókat valamiért nem találom a listába így nem is tudom nyilván nézni. Minden más megvan és jó a minőség is. Amikor probálgattma volt hogy bejöttek azok az adók is de pl az M4 még sose miért lehet ez. Tehát jelenleg minden megvan a képről csak a pirossal bekeretezett adók nem. Plusz még egy kérdés a távirányító miért nem működik (igen van benne elem úgy küldték hogy van benne és igen kivettem a műanyag fóliát lehet csak rossz az elem vagy valamit külön be kell allítani hogy működjön a távkapcs ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest