Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor valamit nagyon félreértettél, mert amit írtam, az kábeltévéhez jó. Nem említetted, hogy antennával vagy kábellel használnád, ezért írtam a kábelt, mert egy ilyen tunert leginkább kábeltévé mellé szoktak venni. DVB-T/T2 tunerek sokkal olcsóbban is elérhetőek.
A hozzá adott antenna csak akkor elég, ha az adótorony közvetlen közelében vagy, vagy van rálátásod rá.
DVB-T vételéhez a sima AMDVBT2 BDA Driver kell és a legfrissebb TVR program, valamint egy tető- vagy szobaantenna, ha a gyárival nincs vétel.
-
Ha a gyári programmal szeretnéd használni kábeltévéhez, akkor az AMDVBT2 BDA Driver 140625-t tedd fel, mellé pedig a DVBC TVR 4.5.6 programot. Az AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 140625 csak akkor kell, ha külső programmal akarod használni a tunert és ahogy tapasztaltam, a két driver nem lehet fent a gépen egyidejűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest