- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jetteroh
csendes tag
-
Jetteroh
csendes tag
Köszi szépen a jelzett információkat.
Secure Boot:
még az elsők között kikapcsoltam, mert amikor megkaptam a laptopot, USB-ről boot-olva az első dolgom az volt, hogy lementsem a rendszer lemezt - ezt a mentő programot, természetesen, nem biztonságosnak vette.
a nem aláírt illesztőprogramok telepítését engedélyezni:
Utánaolvasva azt láttam, hogy ez akkor kell, ha hisztizik telepítéskor. Az első felrakáskor volt is ehhez hasonló, és az Astrometa honlapon is írták. Azután ügyeskedtem és azóta sosem ír ilyet. Az biztos, hogy nem a hivatalos megoldással csináltam, de nem emlékszem hogyan. Kézzel is feltettem a különböző változatokat, remélve, hogy valami jobb lesz - de legjobb esetben is csak a már írt:
"A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39){Hibás lemezkép}
A(z) %hs nem Windows rendszerhez lett tervezve, vagy hibát tartalmaz. Próbálja újratelepíteni a programot az eredeti telepítőlemezről, vagy forduljon a rendszergazdához, illetve a program forgalmazójához. Hibaállapot: 0x"
sárga háromszöges probléma van.
De előtte próbáld ki ezt a drivert az astrometa tunerhez: ...
Ezt feltelepítve (előtte a rejtett eszközöket is töröltem) sajnos az előbbi üzenetet kapom.Ez nem aláírtsági hibának tűnik, hanem egyszerűen utálja ez a Win10. Az az érdekes, hogy a korábbi gépemen frissített Win10 is ugyan azzal a verzióval bírt, bár nem gyári OS volt rajta, hanem USB-ről telepített. Azzal meg nem volt semmi hiba a tunerrel. Jelenleg nem ér annyit, hogy a legális licenszt feláldozzam emiatt (céges a gép).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest