- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saint555
tag
A cikkírónak.
Csak egy kérdés. A sok pepecselés helyett eszedbe sem jutott, hogy pl. a PC-t a földről egy 70-80-100 centi magas kis telefonasztalkára, vagy más bútordarabra felrakd és ott üzemeltesd? 1 éven át nekem is a földön volt, lakószobában. Nem győztem takarítani. Feltettem egy 70 centi magas telefonasztalkára és évente egyszer elég kifújkálnom. Nem ragasztgatok, nem lopkodok a családom nőtagjaitól harisnyákat, nem szipuzok ragasztó oldószert, nem kefélem el egy percem sem felesleges dolgokra. Stb. Igaz, ezt a módszert nem is tudom másoknak pénzért árulni .... -
Teasüti
nagyúr
1. Én is.
2. Jézusom. A fűtés számla drága nálatok, vagy mivel hűtöd azt a procit?
Nálam konkrétan szobahőmérsékletű a szénné húzott E8500-asom.Persze hidegindításnál és üresben. Amint dolgozni kezdek vele (de ha nem, akkor hosszú távon is csak szobahő - netezésnél pl) és felmelegszik kicsit a borda, csak olyan 26-ra hűl vissza... 56-ig megy fel. És 20 fok van a szobában.
3. elég ha kívülrő kiszívatod a port ha épp porszívozol a szobában... Mosni csak akkor, ha szét van szedve a gép - más okból kifolyólag.
5. Keblemre barátaim!szerk: vannak erre spéci PC-re kihegyezett anyagok, de gondolom homemade szeretnéd ezt is. Amúgy nem találkoztam még emberrel, aki szigetelné a gépét. Lehet nem véletlen. Kb 10 éve volt ez divat, most van erre piac, csak sajna a prémium kategóriában képviseltetni magát.
Sztem csírájában kell elfolytani a problémát, nem elfedni azt!
Igaz ez költséges, akár annyit is lehet költeni a gépre, amennyiből egy kisebb konfigot össze lehet állítani...
-
Teasüti
nagyúr
Nincs túl sok időm a pepecselésre csak szeretem az igényes, precíz munkát. De nem csak ez az egy oka annak hogy szépen formára vágtam a szivacsot. A későbbiekben szeretnék majd hangszigetelés építeni a házba. Azt pedig úgy hogy minnél nagyobb felelületen legyen hangszigetelés.
A zajosság nem csökkent a felére. Maximum 2-3 dBa-el lett kevesebb...de ez persze mint írtam is csak érzés...konkrét méréssel nem tudom alátámasztani.
Egy ±3 dB-es szintkülönbség nagyjából kétszeres/fél teljesítményt jelent. Ennyit kéllem, h szigetelne egy lehelletnyi szivacs.Gonosz voltam, ez egy picit trükkös dolog.
Várjuk a hangszigetelős írásod is, ilyen még úgysem volt!
#74:
3: Miért fűt a gép? Légáramot nem fogja vissza jelentősen, a beáramló levegő sem lesz melegebb. Harisnyától bezzeg nem fűt...
1: ingyen? és nővérednek/anyádnak ki téríti meg az elkobzott harisnyát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Total Commander
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest