- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Így van! Azt bírom, mikor túlzott önbizalommal megáldott kezdők, összevissza fogdosnak mindent, sztatikus töltődés? Szigetelés, vezetés? Bele sem gondolnak... Egy 100e Ft-os VGA-nál, már annyira nem is vicces! Még szerencse, hogy a NYÁK legalább le van szigetelve, csak az nyílt lábakhoz ne nyúljanak könyörgöm!
-
DaveJr
őstag
Egy jobb hűtővel valszeg az én procim is hűvösebb lenne
Mondjuk egy ful réz zalmannal
De a videokártya egész jól tartja magát passzív hűtéssel
Full hangszigetelt házat amúgy sem lehet építeni maximum csökkenteni a kiszűrődő zajt. Én erre keresek majd vmi megoldást bár így sem hangos a gépem.
-
malwy
senior tag
Ez húzott fel kicsit:
(#58) Sn00k: 4500 ft az neked drága?? lolAm ugyanannyiért adja az összeset. Van amikor finom meggypálesz is jut (52+fokos), van amikor csak kotyvalék. Házi pia még várat magára pár évet. Ez is sok.
Egyébként nem szoktam igénybe venni a körzeti piákat. Bolti, zárjegyes, üveget én bontom ki és általában más nap is élek, a "napjában, normálisnál többször bekövetkező, magas folyadéktartalmú széklet" pedig elmarad. -
malwy
senior tag
Harisnyát nem használok. Takarítok
A fűtéssel akkor ne legyen igazam. De attól még nekem 4500ft sok pénz, és ne röhögjön már ki.Harisnyából jó a használt.
Pia: házipálesz szomszédtól. 4500Ft az jópár liter. Igaz szar. Viszont ha helyszínen veszed és töményet, akkor is legalább kétszer összejöhet.Mondjuk befelé fújó ventikhez raktam a gyári szivacsokat (CM 690).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Elektromágneses mezőt árnyékol le, nem állandómágnes terét.
Elektromágneses mezőben a mágneses mezővel együtt létezik az elektromos, méghozzá egymáshoz képest 90 fokot bezáró erővonalakkal. Szóval egy darab mágnes erővonalait nem fogja kiiktatni, de egy rádióadó keltette elektromágneses hullámokat igen.
Egyébként létezik olyan EM hullám, ami ellen ez a kalitka sem véd.Kissé pongyola a wikipédiás cikk szövege.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest