Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SRC

tag

válasz fatpingvin #3 üzenetére

Magamra ismerek a hozzáállásodban. Én is mentem szembe a mainstream-el. Nem is az vele a gond, hogy a 30-as éveidre már egyre fárasztóbb dolog ez, hanem az, amikor negyvenesként az a kollégád nyom le népszerűségben, aki borzalmas szakmaiatlan és egyszerűen rászabadítja a felhasználókra az összes mainstream vackot minden hátrányukkal. Ez van. Majd meglátod.

#4 Graphics

A cikk tényszerűen Facebook fényképekről szól. Arról, hogy egy cég használja a Social mediat. Az író spekulációval kommentálta a fényképeket én meg ezzel. Szerintem nem lesz nagy hsz cunami itt pár fénykép miatt, szóval túlélhetted volna anélkül, hogy szóvá tedd. Kérjem az elnézésedet? Tudod mit? Elnézést. Béke? :)

• SRC

tag

Nem gondoltam volna, hogy ezt valaha leírom, de már nem örülök a fejlődésnek. Amire a szervereket használjuk, az részben már most gázos és egyre gázabb…
    The Circle című film tökéletesen tálalja miért undorom az egésztől. Remélem az én életemben kvantum fronton igazi áttörés nem lesz és csak ilyen tempóban fejlődünk tovább, mert nekem már ez is túl sok, hogy vagy beleegyezem mindenbe és bármibe, vagy egyszerűen nem kereshetek Google keresővel. :(

Új hozzászólás Aktív témák