Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nincs megállás akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Annyira vicces, hogy eddig a droidhuszárok mindig azt mondogatták, hogy a nokia halott nem jönnek az eredmények... Most meg itt vannak, tagadhatatlanul elindult valami. Most meg itt vitatkoznak hogy a droid nem is olyan rossz, meg az 512 ram elég csak a szoftvert kellene jobban megírni... Én csak örülni tudok az utolsó Európai gyártó kicsiny sikerének, és remélem továbbiak is követik, mert a józan ész ezt diktálja...
Én 720-at használok, van vele egy két gond... De messze nem annyi mint mikor droidos caúcs telóm volt... Az meg hogy a haveroknak megmutathattam, hogy torrentezni is lehet vele meg van benne 4 mag... Nem kárpótolt a használhatatlanságért és az instabilitásért...
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest