- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Lehet az életbe nem fog üzem képes lenni.
-
confuser
senior tag
válasz
Schuler888 #13 üzenetére
Hát sajnos sehol, úgyhogy tényleg így jártam. De már azzal is beérném, ha tényleg eljutnának oda technológiailag, hogy egy strapabíró, tartós kivitelt hozzanak össze, amit nem kell hermetikusan lezárt vitrin mögött tartani, és mindkét módban egy 16:9-hez közeli képernyőarányt tudjon prezentálni, hogy még értelme is legyen.
Valahogy úgy érzem, hogy egy Surface Duo-hoz hasonló megoldással sokkal könnyebben jutnánk el idáig, minimalizálva a kijelzők közötti rést, esetleg klasszikus sík kijelzők helyett az amúgyis divatos lekerekített kijelzőkkel okosan operálva. -
SkyLine3000
addikt
Komolyan kész vagyok már ezektől az elmebeteg megoldásoktól...
-
Ck.
addikt
Valahogy ez a ‘duplán és mégsem’ nem igazán passzol.
-
joey04
titán
Nagyon jól meg tudná oldani azt problémát, hogy ha kell, akkor kisebb kijelzős eszközöd legyen, ha eg utazol, stb akkor meg tablet méret. Mindezt egy készülékben. De jelenleg láthatóan nem tart ott a technológia, hogy problémamentes készülékek kerüljenek piacra. Szerintem ennek minimum 3 év kell még, de lehet 5.
-
gzoll
aktív tag
Én továbbra se látom semmilyen gyakorlati hasznát ennek az egész kijelző hajtogatási mániának... Még egy dolog, ami könnyen elromlik...
-
hemaka
nagyúr
Prototipusnak eleg meredek hivni, akar az ovis esztinek a rajza is lehetne a kijelzo helyen😂
-
nkmedve
őstag
A 10"-os mérethez már megérheti hajtogatni, csak valahogy ugorják meg a technikai akadályokat (az nem lesz egyhamar).
Nem is tudom ki gondolja/gondolta komolyan, hogy a tömegek majd özönleni fognak olyan ultra-drága eszközökért amelyek még kinyítva is csak 7-8"-osak (az a méret ami már többnyire ki is halt a tableteknél), ráadásul valami használhatatlan képarányuk van. Itt úgy a méret, mint az arány sokkal használhatóbb lenne. -
forgonati
őstag
Lassan olyanok lesznek mint egy női legyező...
-
confuser
senior tag
Ide az összes copyright díjat !!4NÉGY!! [link]
-
atike
nagyúr
Ez már túlzás... Mondjuk az alap "egyélenhajlik" megoldás is totálisan érdektelen számomra, de ez meg... Totálisan feleslegesnek érzem. Mondjuk nem is áll még sehogy sem...
-
Tegnap volt az Origami világnapja.
Le vagytok maradva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged