- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
"Az előbbivel egyetértek, már ami a majmolást illeti"
Pedig netto marhasaga samsung az s szerianal siman inkrementalta evenkent az utana levo szamot (s s2 s3 s4 stb) mig az apple-nel volt 3g 3gs 4 4s stb...
Valamint a samsung mar az elso galaxy s-nel ellotte a plus nevet mint toldalek, amit az apple csak sok-sok evre ra.. -
robogos10
senior tag
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Bevallom nem vagyok annyira oda ezekért a telefonokért pedig volt már jó pár...
-
-
robogos10
senior tag
Ez a dupla kamerás dolog szerintem annyira felesleges.....
Kell 1 normális telefon és egy normális fényképező!
Az emberre RÁ akarják erőltetni a mobilt.... -
Fitzgerald
veterán
Ennyiért már inkább LG V20. 820-821 között nincs valós teljesítménybeli különbség (de ha valakit ez mégsem nyugtatna meg, az feldob egy oc kernelt), egyik legjobb kamera a piacon, létező legjobb DAC ami eddig telefonba került. 6GB ram meg még mindig nem kell telefonba.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Szerintem nem lenne egyértelműbb, de ez az én véleményem.
Viszont a tartozék kínálat átláthatatlansága nem az adott gyártó/cég hibája többnyire, hanem a hiányos adatokkal telepakolt webshopoké, akik csak annyit írnak, hogy Samsung A5 flip tok, aztán a dátumot meg lehet találgatni, hogy a kiegészítő kompatibilis legyen.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Az előbbivel egyetértek, már ami a majmolást illeti, viszont szerintem az évszámos megnevezések - például Samsung A5 (2017) - elég átláthatóak és egyértelműek. Viszont az Isten irgalmazzon a Huawei féle 42 néven futó altípusoktól!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Hamar elfogynak ilyen ütemben.
-
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
Jó, a sok készüléküktől nekem is herótom van már, de a nagy gyártók igazán nem mondhatják, hogy elfogytak a betűk és számok a típusjelölésekhez.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Mondod ezt Xiaomi fanként.
Ott már szerintem Lei Jun sem tudja, hogy mi a pálya, mert adott típuson belül is több fajta van (Redmi Note 4). -
Nem hiszem el, hogy a gyártók képtelenek értelmes típusszámokkal, megnevezésekkel előállni.
(ZTE Axon) 7s, (Samsung Galaxy) 8+, mint valami Apple utánérzés.Ennél már csak az a idegesítőbb, amit néhányan (Samsung, Huawei, LG) tesznek: X típus évenként megújuló típusszámmal, pl. A3, A3 2016, A3 2017...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest