Dupla kamerát kap a ZTE Axon 7s

Hirdetés

A ZTE Axon sorozatának 7-es szériája több készüléket is magába foglal, például a valamiért mininek nevezett Axon 7 minit, vagy az MWC-n bemutatkozó, 3D kijelzővel szerelt Axon 7 Max. A QHD kijelzővel, sztereó előlapi hangszóróval és 4 GB rendszermemóriával bíró Axon 7-et tovább erősítették, így született meg az Axon 7s, amelyről már volt szó, de a teljes specifikációt most tették elérhetővé. Azt nem tudjuk, hogy a limitált hozzáférést megtartották-e. Korábban úgy tudtuk, kizárólag kormányhivatalok juthatnak a frissített modellhez.

Az Axon 7s Snapdragon 821-es lapkára épül, 4 GB helyett pedig 6 GB rendszermemóriával gazdálkodhat, amelyhez elvileg ab start 128 GB rakteret kapunk, ami microSD kártyával tovább bővíthető. Az AMOLED kijelző maradt 5,5 hüvelykes, a felbontás továbbra is QHD, a készülék pedig Google DayDream kompatibilis. Az akkumulátorkapacitás is nőtt, 3250 mAh helyett immár 3400 mAh fér bele.


[+]

A legnagyobb változás a kamerarendszert érinti, ugyanis két szenzor került a hátlapra. A 20 megapixeles, f/1,8 rekeszértékű Samsung kamerát egy 12 megapixeles Sony egészíti ki. A mozgáskövető autofókusz és a LED villanó sem maradt le, míg az előlapi megoldás maradt az eredeti készülékkel megegyező. Az Android 7-es alapokra építő eszközért valószínűleg 170 ezer forintot kérnek majd el. Azt viszont nem tudjuk, hogy a sztereó hangszórókkal mi lett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • ZTE Axon 7s variáns tűnt fel

    A ZTE A2018 kódnevű eszköz nagyon hasonlít két, már létező ZTE Axon modellre, valószínűleg az egyik frissített variánsa lesz.

Előzmények

Hirdetés