2018. június 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Dupla kamerát kap a ZTE Axon 7s

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Helpix

A ZTE csúcskészüléke modellfrissítéssen esett át, ami erősebb hardveres alapokat és dupla kamerát is jelent.

Hirdetés

A ZTE Axon sorozatának 7-es szériája több készüléket is magába foglal, például a valamiért mininek nevezett Axon 7 minit, vagy az MWC-n bemutatkozó, 3D kijelzővel szerelt Axon 7 Max. A QHD kijelzővel, sztereó előlapi hangszóróval és 4 GB rendszermemóriával bíró Axon 7-et tovább erősítették, így született meg az Axon 7s, amelyről már volt szó, de a teljes specifikációt most tették elérhetővé. Azt nem tudjuk, hogy a limitált hozzáférést megtartották-e. Korábban úgy tudtuk, kizárólag kormányhivatalok juthatnak a frissített modellhez.

Az Axon 7s Snapdragon 821-es lapkára épül, 4 GB helyett pedig 6 GB rendszermemóriával gazdálkodhat, amelyhez elvileg ab start 128 GB rakteret kapunk, ami microSD kártyával tovább bővíthető. Az AMOLED kijelző maradt 5,5 hüvelykes, a felbontás továbbra is QHD, a készülék pedig Google DayDream kompatibilis. Az akkumulátorkapacitás is nőtt, 3250 mAh helyett immár 3400 mAh fér bele.


[+]

A legnagyobb változás a kamerarendszert érinti, ugyanis két szenzor került a hátlapra. A 20 megapixeles, f/1,8 rekeszértékű Samsung kamerát egy 12 megapixeles Sony egészíti ki. A mozgáskövető autofókusz és a LED villanó sem maradt le, míg az előlapi megoldás maradt az eredeti készülékkel megegyező. Az Android 7-es alapokra építő eszközért valószínűleg 170 ezer forintot kérnek majd el. Azt viszont nem tudjuk, hogy a sztereó hangszórókkal mi lett.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.