- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Szerintem igazi kultusza PC-n van ennek a stilusnak..és szerintem a DS fejlesztői is így gondolják, éppen ezért PC-től várják az eladások javát..legalábbis én így gondolom..
És ugye ha egyidőben jelenik meg a Dio-val akkor a PC-s eladások jó részét el is felejthetik.Én már nagyon várom mindkét játékot de egy percig sem gondolkodnék hogy melyiket vegyem meg ha egyszerre jönne ki a 2..épp ezért ne is jöjjön egyszerre
-
Sirandrish
legenda
Igen de a Blizz azt nem érezné meg és pont azért nem mert a Dio meg PC only..
Szóval a Blizz magasan szarik rá hogy melyik játékból mennyi fogy a konzolokra mivel ő nem fejleszt oda..Ergo ettől függetlenül még a Diablo jönne ki győztesen mivel a konzolos eladások a Dio-t nem befolyásolják a DS-t PC-n meg tuti kevesebben vennék meg mint a Diot.
-
Sirandrish
legenda
Akarom ezt a gamet de nagyon...imádtam az első 2 részét is viszont ne menjen már a Diablo kárára..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest