- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hannibhál #34 üzenetére
A boltban hányszor vernek fejbe egy kisbaltával, ha benézel? Hányszor kapsz egy kis pestis tenyészetet mellékesen? Hányszor zsarolnak meg pusztán azért, mert ott jártál?
Én is tudok hülyeségeket írni.
Meg kíváncsi lennék, vajon mindenhová blokkoló nélkül mész? Vagy csak bort iszik és vizet prédikál kategóriának méltóztacc lenni? -
törölt tag
Mondjuk ez nem válasz a kérdésemre, csak felháborodott méltatlankodás.
Készített már valaha, valaki, valahol valami felmérést erre vonatkozóan?
Én még nem láttam.
Viszont a reklámblokkolók elleni harccal sem találkoztam még sűrűn. Egy lapra emlékszem, ahol az történt, amire utaltam: tudatosan úgy rakták össze az oldal kódját, hogy minden érdemi tartalom reklámnak látszott, a hirdetésekkel együtt.És arra tudsz válaszolni (vagy bárki a PH gazdái közül), hogy számszerűsítve mekkora, milyen nagyságrendű veszteséget okoz a rerklámblokkolós használat?
És nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyivel kisebb a bevétel, mert az a mínusz akkor is megvan, ha az érintettek nem jönnek ide.
(tény: egyelőre nem sok vizet zavarnak a reklámjaitok, eltérően pl. a port.hu-tól vagy a blikk.hu-tól, ahonnan jött már malware gyanús szemét is a mobilomra reklám formájában)
-
törölt tag
Egy ember igen. És abba belegondoltál, hogy mi lenne, ha mindenki, aki reklámblokkolót akar használni, elmegy? Csökken a forgalom. Emiatt azok egy része is lelép, aki nem használ ilyesmit, de már kihaltnak érzi az oldalt. Biztosan megéri a kisebb szerver terhelés?
(nem tudom, de erre még soha, senkitől nem kaptam érdemi választ)Hozhatnám példának az index fórumát, bár azt más okból hagyták el sokan.
Milyen szép múmiája maradt az egykor szebb napokat látó fórumnak... -
törölt tag
Valóban az lehet.
De... én is jártam így: mindig volt-van-lesz blokkolóm.
Egy szép napon megjelent a figyelmeztetés, hogy kapcsoljam ki. O.K.
Másnap eltűnt az oldal tartalma.
Ilyenkor ugye érthető reakció, ha az ember arra gondol, hogy az oldal gazdái/fejlesztői úgy döntöttek, így állnak bosszút, azért, mert valaki blokkolóval használja az oldalukat. Mert ugye előző nap figyelmeztettek, hogy...
És nem ez lett volna a net történetében az első eset, hogy valóban azért (nem)működik az oldal úgy, ahogy, mert ott a detektálható blokkoló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest