- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duncanx
csendes tag
Feladom azt a natív képzetemet, hogy értelmes dialógust lehessen folytatni.
okai:
Alapvető szövegértési problémák;
Személyiségzavarok kivetítése;
Folyamatos érvelési hibák: [link]Kinek nem inge, ne vegye magára :-)
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
this is life #71 üzenetére
Nem ordogi dologra celoztam ,hanem arra hogy az adblocker listaja hibas ,emiatt nem jol jelenik meg a tartalom
Mondjuk ilyen hibával még nem találkoztam. Persze nem arra gondoltam, hogy a PH-nak kellene szerkesztenie blokkoló listáját. -
Nem ordogi dologra celoztam ,hanem arra hogy az adblocker listaja hibas ,emiatt nem jol jelenik meg a tartalom , ezt pedig nem az oldal keszetoinek a feladata ,illetve a sara (javitsa ki aki hasznalja,kesziti). Azert kisse furan nezne ki a ha tartalom szolgaltato javitgatna,illetve pocsekolna eroforrasokat az adblocker altal okozott bugokra .
-
Jhonny06
veterán
Pedig igaza van a srácnak. A PH! elkezdett érzékelni egy bevételkiesést a reklámblokkolók miatt és ahelyett, hogy alkalmazkodnának a piachoz (mint bármelyik másik cég ilyen esetben), elkezdték büntetni a felhasználókat. A legjobb az volt, amikor nem lehetett megnyitni a nyereményjátékot adblockerrel, mert "rosszul működne" (micsoda véletlen, hogy pont a nyereményjáték nem megy, amikor minden más az oldalon igen). Ez már erősen súrolja a szánalmas kategóriát
nálam. Én kikapcsoltam az adblockert, de ahogy Parciék intézik ezt az egész témát, az kritikán aluli. Mintha nem lett volna meg a "hogyan vezessünk egy üzletet 101". -
Kasya
nagyúr
válasz
this is life #64 üzenetére
Gondolom a ket szerkeszto a lapcsaladot latogatja a legtobbet, ezert maguknak is csinaljak. Kar barmilyen ordogi szemelyt, vagy tamadast a dologhoz csatolni (ahogy a cikk is tette). Ugy gondolom, ha a Ph! akar, tudd tenni ellene. Az mar csak az olvasok orome lehet, hogy a szerkesztok/vezetok lagyszivuek es vannak pontok, ahol felhasznalobaratabbak (lsd. jelenlegi "kerunk szepen" uzenet).
-
válasz
#56573440 #63 üzenetére
Azert illik tajokozodni mielott pampog az ember , foleg hogy errol a temarol volt cikk es forum is illetve Lezso is dobott egy szosszenetet a logouton,Creynek is volt a logoutos cikk utan egy mindenre kitero valasza . Ha meg valaki nem kepes felfogni a leirt ,atbeszelt dolgokat az igy jart .
Abba mar bele se megyek ,hogy semmi sincs ingyen , valamilyen modon ki kell egyenliteni a felhasznalt szolgaltatas arat ,amit itt reklamok engedelyezesevel teszunk meg .
Az meg kulon hab a tortan ,hogy az easylist kiemelten blokkolja az oldalt ,hala ket szorgos joakaronak a github-on (tudom errol is a lapcsalad tehet ...Ui:remelem a reklambevetelekbol mindenkinek osszejott egy BMW a fa ala
-
törölt tag
válasz
this is life #62 üzenetére
Mert demokrácia van és szólásszabadság. Neki senki ne mondja meg mit és hogyan csináljon. Ő tudatos fogyasztó, aki ha olvas itt megtiszteltetés a lapcsaládnak, ha észrevételeit írásos formában továbbítja azt azonnal hajtsák végre. Na nem azért mert parancs, hanem mert abban na témában is büfé. 3000 ért havonta a net az övé, fizetett érte, akkor tulajdona.
Meg egyébként is. Nem kéne kapzsinak lenni, biztos van már parcinak is otthon két turorudija, az legyen elég.
-
Miert esik nehezedre a lapcsaladot a szurolistan a kivetelek koze tenni ? Volt cikk es eszmecsere a miert es hogyanokrol, a egjelenitesi gondok okozojairol ...etc olvass utana .
-
Hannibhál
őstag
válasz
#73749248 #45 üzenetére
Egen mindenhova. Ha valahol nagyon zavaró a reklám akkor oda többet nem megyek aztán kész, másrészt nem vertek fejbe sehol s még pestst sem osztogattak, a hülyeséget meg a cikkíró kezdte, én meg csak kommenteltem alá a véleményemet ha már annyira megy itt a szájkarate.
Mint ahogy írtam is ha nem tetszik a reklám menj el vagy ne netezz, személy szerint örülök hogy kb havi 3 ezerért az egész internet az enyém, mindennel ami rajta van, nem pedig mindenért külön fizetek, s ha ezért pár reklám kell akkor ám legyen, ettől több is veszett mohácsnál.
Az pedig nem szólásszabadság, hogy egy oldalt megkárosítasz, akár hogy ideológizálod. -
Bozek
nagyúr
válasz
#73749248 #27 üzenetére
"Viszont a reklámblokkolók elleni harccal sem találkoztam még sűrűn"
Látszik, hogy nem használsz külföldi oldalakat. Itt csak megkérnek szépen, de én már sokszor találkoztam olyannal, ahol csak akkor láthattam az adott tartalmat, ha kikapcsoltam a reklámblokkolót. Addig ugyanaz az oldal jött be folyamatosan.
Más: Nem ismerem a PH! üzleti modelljét, de láttam már oldalt megszűnni azért, mert nem volt pénz. Ott 1500 Ft volt 1 év VIP tagság, amiért exkluzív tartalmakat kapott az ember Sony telefonokhoz. Még ez is sok volt az embereknek... És ott csak 1 domaint kellett volna fenntartani, itt alapból 5-ről van szó.
-
vadkörte
addikt
A "mászkálós " LG és társai típusú reklámokat hanyagolhatnátok. Nem az idegesítéssel van a legnagyobb bajom, de rühellem, hogy alig kezdek el görgetni elkezdi lejátszani magát. Van, hogy egyszerre 10-15 tab van megnyitva a lapcsaládról és nagyon nem szeretem, hogy az ilyen szarok eszik az adatforgalmamat.
Ja és mielőtt a mindentudó kisokosok elkezdenének kioktatni, mobilnetem van adatforgalmi kerettel és igen vagyok olyan elvetemült idióta, hogy asztali gépen használom. Miért? Mert EZ VAN! Nem tehetek róla, hogy a városhatártól alig 500-re nem hajlandó egyik szolgáltató sem kiépíteni hálózatot.
A költözz el, meg épp olyan zsebben turkálás lenne, mint ha én faggatnálak Benneteket a szerződéseitekről.Ja és igen, használok blokkolót. Eddig is használtam és ez után is fogok. Itt inakítvak, de máshol NEM. Egy hírportált - Index, Origo, stb... - sem tudnék nélkülük olvasni. Próbáltam, de a n+1. körömgomba csodarecept után feladtam.
-
Tessék elolvasni amit írtam. Annyit ismerek belőled, amennyit itt írtál, abból következtettem.
Egyrészt PH üzleti modelljéhez semmi közöd nincs, fogalmad sincs mi hogy működik, és zsebben turkálás kategória. Másrészt úgy csinálsz, mintha hülyék vezetnék, és a fórumban mondanák meg a tutit. De nem. És nem, nem lehet mindenre válaszolni, ez ne legyen már elvárás.
Ha reklámok nélkül lehetne üzemeltetni az oldalt, már rég úgy menne. De sajnos nem lehet. Ezért maradnak a reklámok, de eközben igyekszünk csak olyanokat betenni, melyek a lehető legkevésbé zavarják a tartalomfogyasztást és fórumozást. Tehát figyelembe vesszük a látogatók igényeit, nem kerülnek be pofátlan reklámok, vagy ha ez se tetszik, akkor előfizetsz reklámmentességre. Ez a maximum amit meg tudunk tenni a felhasználókért. Ha ez kevés, akkor sajnálom.
Ja és ami nagyon fontos:
A reklámblokkolás nem vélemény, hanem tett, semmi köze a szólásszabadsághoz.
-
Nem tudunk mindenre válaszolni. De akkor most megteszem:
1: vírusirtó is tartalmazhat adblokkert
2-3: az ignoráláson azóta elég sokat reszeltünk, írtam is róla valahol
4:
- időszakos akció lehet, de már így is elég olcsó
- van már megerősítő kérdés az elrejtés előtt
- nagybetűsök sosem lesznek rejthetők
- privát alapján továbbra sem lesz moderáció, mivel az magánlevelezés, jogilag nem tudunk beleszólni. Ha életveszélyes fenyegetésről van szó, rendőrségen megteheted a feljelentést.
- topik elrejtés funkció nincs tervben5: van rengeteg ötlet prémium feature-re, de nem igazán publikusak, mivel abból általában felháborodás szokott lenni, ha valami "talán", aztán mégsem valósul meg
6: lásd többi.
-
Nagyon erős mentális gimnasztika zajlik itt, kéremszépen.
-
Tenyleg nem bantasbol. De kell egy intellektus eszrevenni h a nem valasz is valasz.
Attol mert mas neven nevezed a dolgot, meg nem lesz nyitott a beleszolas lehetosege! Ha szukseguk lenne ilyen informaciora akkor konkretan rakerdeznenek. Ettol a ponttol meg csak a papagaj van olyan juzerektol akik onnon fontossagukat peobaljak igazolni
Es tenyleg minden rossz szandek nelkul , tudva amit multkor is irtam- Parcinak en is szoktam irogatni a sajat hulyesegeimet de megmondta h csak akkor tegyem ha nem zavar a meg nem valosulasuk. Es lon vilagossag -
törölt tag
válasz
Hannibhál #34 üzenetére
A boltban hányszor vernek fejbe egy kisbaltával, ha benézel? Hányszor kapsz egy kis pestis tenyészetet mellékesen? Hányszor zsarolnak meg pusztán azért, mert ott jártál?
Én is tudok hülyeségeket írni.
Meg kíváncsi lennék, vajon mindenhová blokkoló nélkül mész? Vagy csak bort iszik és vizet prédikál kategóriának méltóztacc lenni? -
KcTotya
csendes tag
No, sejtem, hogy mi lehet a gond. Most csak a desktop gépen használtam az oldalt, beléptem ide amikor commenteltem.
Aztán átmentem olvasgatni egy már korábban megnyitott mobilaréna forum topikot, és most vettem észre, hogy ott meg nem vagyok belépve. Ott beléptem, akkor innen a logoutról kidobott.Ez azt is magyarázza, hogy mostanában kezdődött a probléma, mert 1-2 hete keresgélek MA-n, hogy milyen telefont vegyek.
És most meg a mobilarénáról dobott ki...
-
-
duncanx
csendes tag
kiegészítés:
a megjelenő felirat:
"Ó, egy reklámszűrő! :/
HA nincs reklám, mi sem leszünk már sokáig. Kérjük, állítsd át böngésződ/adblockered/víruskeresőd, hogy ne szűrjön nálunk!
Ha semmiképp sem akarsz reklámokat látni, légy Prémium tagunk!
Köszönjük, hogy teljes értékű, hazai, kézműves tartalmunkat fogyasztod." teljes értékű, hazai, kézműves tartalmunk fogyasztod."
Most csináljunk listát, hogy honnan vannak a betűre, szófordulatra, képre, azonos, cikkek kopizva?
nemá -
Linkelve sokkal olvashatóbb lenne.
Nem azt kérték hogy bárki is oldja meg a problémájukat! Annyit tettek hogy megpróbáltak kérni szépen minden felhasználót h ne használjon itt adblokkolót. Ez nem ugyan az mint lehetőséget biztosítani az üzleti modellbe szólába.(#38) Lauda : a toyota sem reagál olyan észrevételekre amik beleszólnak a gyártásba vagy értékesítésbe - nagyon max írnak egy kedves levelet h iktatták az észrevételt és köszönik szépen a fáradságot.
-
duncanx
csendes tag
https://logout.hu/tema/re_duncanx_eltunt_tartalmak_avagy_a_birodalom_viss/hsz_1-1.html
Kedves lezso6 miért minősítesz ismeretlenül?https://logout.hu/tema/re_duncanx_eltunt_tartalmak_avagy_a_birodalom_viss/hsz_3-3.html
Ez ugye szarkazmus?https://logout.hu/tema/re_duncanx_eltunt_tartalmak_avagy_a_birodalom_viss/hsz_4-4.html
Nekem tetszik. Akár én is felrakhattam volna.https://logout.hu/tema/re_duncanx_eltunt_tartalmak_avagy_a_birodalom_viss/hsz_5-5.html
bitpork hozzászólásaihoz:
az 5. Nekem teljesen rendben van, hogy ezt írod. Ám had legyen nekem is véleményem.
a 7. Ismeretlenül ítélkezel.
a 12. " Soha , senki nem kérte az oldal tulajdonosai közül, hogy bárki felhasználó szakértse meg az Ő üzleti modelljüket."
De. Ők nyitották meg azt a tematikát/fórumot (többször), ami konkrét pénzügyi nehézségeket jelez.
Az előfizetés először mint elvi lehetőség vetődött fel.
"Partneri" segítségkérést vetetek fel. Nagyon sok segítő, konstruktív javaslat érkezett.https://logout.hu/tema/re_duncanx_eltunt_tartalmak_avagy_a_birodalom_viss/hsz_8-8.html
Kedves Pete55555
Ezt úgy írod, mintha nem folyt volna több százas nagyságrendű (elvileg dialógus) fórumozás a tárgyban, valamint mintha annak semmilyen hozadéka nem lenne.https://logout.hu/tema/re_duncanx_eltunt_tartalmak_avagy_a_birodalom_viss/hsz_13-13.html
Senki nem tett olyan javaslatot - mint ahogy én sem- hogy ingyen kellene dolgozni.
Az ok-okozat magyarázat a reklámfüggéstől hamis, vagy a piaci környezet ismeretének hiányából fakad.
Ellenben rengeteg alternatív finanszírozási módszerre tettek -esetenként- konkrét javaslatokat.
Az előfizetés az egy legitim, teljesen rendben lévő mód. De nem mindenkinek.
A lapcsalád teljes merítését tekintve a finanszírozásra jó pár módszer kínálkozik még.
Ám ezekre a felvetésekre semmilyen válasz nem érkezett. Ami -maradjunk annyiban- furcsa, de semmiképp nem az a partneri retorika, mint amilyen a megszólításunk volt.
Tulajdonképpen kidobták azt a (szakmai) potenciált amit összehordott a fórum.
A tények:
A felvetett kérdésekre, nem érkezett válasz.
A szakmai javaslatokra nem érkezett válasz.
A fórumokat önkényesen lezárták. Ez arrogancia.
A tartalomfogyasztói szokások kritikája vált legitimmé a valós megoldáskeresés helyett.
Az agresszió, a személyeskedés, minősítés "cégszintű" elfogadása, támogatása és képviselete.https://logout.hu/tema/re_duncanx_eltunt_tartalmak_avagy_a_birodalom_viss/hsz_16-16.html
Ez egy kicsit erőltetett érvelés.
Ha egy ismeretlen - bármilyen szűrő beállításokkal- megérkezik az oldalra és az gyakorlatilag szét van esve, annak milyen kifutásai lehetnek?
Ezzel nem tudtok, vagy nem akartok mit kezdeni?https://logout.hu/tema/re_duncanx_eltunt_tartalmak_avagy_a_birodalom_viss/hsz_23-23.html
...szerintem ez az arrogáns hozzáállás lehet a "cég" veszte.
Ha tulajdonos vagy aktuálisak soraim. Ha alkalmazott, akkor egyeztető beszélgetésre hívnálak be a cég arculatát illetően. (itt fogsz megsértődni...)
Nem ismétlem az alternatív finanszírozásokat ismét, mert te reklámban akarsz gondolkodni.
Ha a pusztulását kívánnám a lapcsaládnak, nem erőlködnék sem én sem mások oly sok segítő hozzászólással.zárszó: miközben írogattam a hozzászólásom elszólított a karácsonyi készülődés.
...közben születtek megint " lopom a virslit" tartalmú hozzászólások. Erre már nem is reagálnék.A tartalomszolgáltatás-, fogyasztás és annak financiális rendszerei alapvetően megváltoztak azóta mióta a lapcsalád elindult.
A korábban megnyitott dialógusokban el sem jutottunk konkrét, jól működő példák megvitatásáig.
Szerintem sokan szívesen segítenénk, -hisz igen színes a látogatói közönség-, vélhetően olyanokkal a sorokban akik értenek a felvetett szakterületekhez. Ezeket az embereket söpritek le egy mozdulattal.
A mérges kismalac habitussal nem sokra lehet jutni.
.. bár megértem az elégedetten hátradőlőket is, akik most jól elmondják nekem a tutit. :-) -
Veszek egy toyotát. Később kérdezek az autóval kapcsolatban , illetve egy új autó vásárlásával kapcsolatban. Válasz nem érkezik. Ezt mikor szóvá teszem, te azt írod, hogy a toyota megvásárlásával nem kötelezte el magát az eladó, hogy kérdésekre válaszolgasson. Tehát ez amit írtál, ugyan olyan demagóg kijelentés, mint a már felsorolt négy.
-
A prémium előfizetéssel nem a tulajdonosokat kötelezted le a válaszadás tekintetében, hanem a saját lelkiismeretednek megfelelően támogattad az oldal fenntartását (esetleg az előfizetésért járó plusz funkciókat akartad igénybe venni). Pontosan ugyan olyan szitu mint amikor egyik ember segít a másikon de meg akarja mondani utána hogy mi legyen a másikkal.
A segítség vagy önzetlen, vagy nem segítségnek hívják... -
KcTotya
csendes tag
Ez az "ó egy reklámszűrő" dolog azért idegesítő, mert hiába van prémium tagságom, az oldal folyton kiléptet. Ha be vagyok lépve, nem majrézik a reklámszűrő miatt.
Igen, akkor is kiléptet, ha beixeltem mindhárom checkboxot belépésnél. Ezt csak mostnában kezdte - lehet persze böngésző (chrome 63.0.3239.84) bug is, passz.(szerk: restart után chrome 63.0.3239.108)
-
Hannibhál
őstag
Kiváncsi vagyok hogy ezek az emberek akik a reklámblokkolókat védik/használják a boltba bemenve megtagadják e a fizetést vagy elkezdenej e arról papolni az eladónak hogy minek mennyive kéne kerülni illetve ha ezt megcsinálta valaki, akkor mi volt rá a kapott reakció?
Másrészt én személy szerint kb 4-5 éve használom a ph-lapcsalàdot s csak mostanában tudatosult bennen emiatt a reklámblokkolós hülyeség miatt hogy egyáltalán vannak reklámok az oldalon. De nyugodtan, el lehet menni, ha meg vírust vki bekap egy blikkes reklámból megérdemli, érdekes nekem sose volt még vírus a gépemen reklámból se a phról se az indexről se sehonnan... -
Vészmadár aki véleményt alkot, nem csak fújja a a szokásos szöveget, hogy:
Ha nincs rá havonta egy sörre valód menj máshova....
Ha nem tetszik a megoldás menj máshova....
Elfogadtad az alapelveket.....
Nincs ingyen tartalom....
stb stb.....?
Tudod mikor prémium előfizetőként felteszel kérdéseket a megfelelő topikban és semmilyen választ nem kapsz rájuk, az elég sok mindent elmond.
-
Polllen
félisten
De hát a joguk van beleszólni. És a másik félnek nincs joga ezt figyelmen kívül hagyni MERT CSAK!
Félelmetes, hogy az emberek mennyit követelőznek, de amikor tenni kellene érte, akkor sehol senki... Csak Magyarországon mennyi ennél ezerszer fontosabb kérdés van, de inkább erre megy a fotelforradalom, hogy egy oldalon kell-e reklámot nézni vagy sem. Agyrém.
-
törölt tag
Mondjuk ez nem válasz a kérdésemre, csak felháborodott méltatlankodás.
Készített már valaha, valaki, valahol valami felmérést erre vonatkozóan?
Én még nem láttam.
Viszont a reklámblokkolók elleni harccal sem találkoztam még sűrűn. Egy lapra emlékszem, ahol az történt, amire utaltam: tudatosan úgy rakták össze az oldal kódját, hogy minden érdemi tartalom reklámnak látszott, a hirdetésekkel együtt.És arra tudsz válaszolni (vagy bárki a PH gazdái közül), hogy számszerűsítve mekkora, milyen nagyságrendű veszteséget okoz a rerklámblokkolós használat?
És nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyivel kisebb a bevétel, mert az a mínusz akkor is megvan, ha az érintettek nem jönnek ide.
(tény: egyelőre nem sok vizet zavarnak a reklámjaitok, eltérően pl. a port.hu-tól vagy a blikk.hu-tól, ahonnan jött már malware gyanús szemét is a mobilomra reklám formájában)
-
válasz
#73749248 #21 üzenetére
Aki nem bírja elviselni az itteni reklámokat, melyeknél tudatosan ügyelünk rá, hogy lehetőségeinkhez mérten a lehető legkevésbé legyenek zavaróak, és nem ér meg neki havi egy sört / csokit a reklámmentesség, az nyugodtan menjen. Nem hinném, hogy sokan vannak. Ha mégis, akkor trollok nyertek, és megérett a PH a pusztulásra.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#73749248 #20 üzenetére
Nem bosszut allnak. Benne van a szabalyzatban amit vagy elfogadsz vagy fuled-farkad behuzva elsunnyogsz. De nem felhaborodsz. En azokat is bannolnam akik szoban megvedik a reklamblokkolo-használókat...meg ha legalabb automatikusan indulo uberhangos fluimucil reklam lenne waze...
-
törölt tag
Egy ember igen. És abba belegondoltál, hogy mi lenne, ha mindenki, aki reklámblokkolót akar használni, elmegy? Csökken a forgalom. Emiatt azok egy része is lelép, aki nem használ ilyesmit, de már kihaltnak érzi az oldalt. Biztosan megéri a kisebb szerver terhelés?
(nem tudom, de erre még soha, senkitől nem kaptam érdemi választ)Hozhatnám példának az index fórumát, bár azt más okból hagyták el sokan.
Milyen szép múmiája maradt az egykor szebb napokat látó fórumnak... -
törölt tag
Valóban az lehet.
De... én is jártam így: mindig volt-van-lesz blokkolóm.
Egy szép napon megjelent a figyelmeztetés, hogy kapcsoljam ki. O.K.
Másnap eltűnt az oldal tartalma.
Ilyenkor ugye érthető reakció, ha az ember arra gondol, hogy az oldal gazdái/fejlesztői úgy döntöttek, így állnak bosszút, azért, mert valaki blokkolóval használja az oldalukat. Mert ugye előző nap figyelmeztettek, hogy...
És nem ez lett volna a net történetében az első eset, hogy valóban azért (nem)működik az oldal úgy, ahogy, mert ott a detektálható blokkoló. -
Ezután reklámblokkolóval nem fogod olvasni a ph!-t?
Gyakorlatilag ugyanannyi profitot generálsz és a szervert se terheled.
win-win -
Viktor77
titán
"Én vagyok a tartalom fogyasztó!"
És milyen módon szeretnél ellenszolgáltatást fizetni ezekért a tartalmakért. Nem tudom, feltűnt-e, de semmi nincs ingyen. Itt miért lenne? Fizetsz reklámbámulással vagy előfizetéssel. Ingyen szeretnéd? Te ingyen dolgozol?
-
-
Igen, a negatív kritikából is kellene építkezni, helyette gyakorlatilag mindig ezzel szembesül az ember, amit itt it olvasunk. Vagy nincs válasz, vagy hülyének néznek.
-
Pete55555
addikt
Tsókolom R1 felhasználó.
Ez itt a PH.
Tartalomszolgáltató.
Bizonyos szolgáltatás(oka)t nyújt, ellenben a szolgáltatás értékét nem a felhasználó fizeti, hanem a reklámozók. Ha nem nézed a reklámot, az nem fizet a lapnak.
Az a felhasználó aki ezt nem ismeri fel, mehet a lecsóba.
Volt már ilyen, meg lesz is.(#6) proci985
Ez itt a reklám helye -
-
Könyörgöm, végre legyen már naturál szelekcion a lapcsaládon és legyen szabad banhammer!
-
elithun
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
Most tényleg azért írtál szabad prózát hosszan, mert képtelen vagy felkonfolni egy reklámblokkolót és ez persze az oldal hibája és elnyomnak?
Komolyan.
-
Vakegérke
félisten
Direkt kiléptem, letiltottam a reklámszűrőt (uBlock origin), frissítettem és láss csodát, a lapcsalád minden oldala elérhető maradt. No persze a figyelmeztetés ott virított fent, de semmi egyéb nem gátolta, hogy kedvemre kóboroljak bármelyik oldalon.
-
Kedves hatalmas egó!
Mit takar az, hogy nem jelennek meg az oldalak? Nincs tartalom? Akkor a reklámblokkoló szűrőlistáját (Easylist) készítő tag (már megint) elrontotta a szűrőt, így többet blokkol, mint kéne.
üdv,
Óz a kódvarázsló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest