Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
A "mászkálós " LG és társai típusú reklámokat hanyagolhatnátok. Nem az idegesítéssel van a legnagyobb bajom, de rühellem, hogy alig kezdek el görgetni elkezdi lejátszani magát. Van, hogy egyszerre 10-15 tab van megnyitva a lapcsaládról és nagyon nem szeretem, hogy az ilyen szarok eszik az adatforgalmamat.
Ja és mielőtt a mindentudó kisokosok elkezdenének kioktatni, mobilnetem van adatforgalmi kerettel és igen vagyok olyan elvetemült idióta, hogy asztali gépen használom. Miért? Mert EZ VAN! Nem tehetek róla, hogy a városhatártól alig 500-re nem hajlandó egyik szolgáltató sem kiépíteni hálózatot.
A költözz el, meg épp olyan zsebben turkálás lenne, mint ha én faggatnálak Benneteket a szerződéseitekről.Ja és igen, használok blokkolót. Eddig is használtam és ez után is fogok. Itt inakítvak, de máshol NEM. Egy hírportált - Index, Origo, stb... - sem tudnék nélkülük olvasni. Próbáltam, de a n+1. körömgomba csodarecept után feladtam.
-
KcTotya
csendes tag
No, sejtem, hogy mi lehet a gond. Most csak a desktop gépen használtam az oldalt, beléptem ide amikor commenteltem.
Aztán átmentem olvasgatni egy már korábban megnyitott mobilaréna forum topikot, és most vettem észre, hogy ott meg nem vagyok belépve. Ott beléptem, akkor innen a logoutról kidobott.Ez azt is magyarázza, hogy mostanában kezdődött a probléma, mert 1-2 hete keresgélek MA-n, hogy milyen telefont vegyek.
És most meg a mobilarénáról dobott ki...
-
törölt tag
Mondjuk ez nem válasz a kérdésemre, csak felháborodott méltatlankodás.
Készített már valaha, valaki, valahol valami felmérést erre vonatkozóan?
Én még nem láttam.
Viszont a reklámblokkolók elleni harccal sem találkoztam még sűrűn. Egy lapra emlékszem, ahol az történt, amire utaltam: tudatosan úgy rakták össze az oldal kódját, hogy minden érdemi tartalom reklámnak látszott, a hirdetésekkel együtt.És arra tudsz válaszolni (vagy bárki a PH gazdái közül), hogy számszerűsítve mekkora, milyen nagyságrendű veszteséget okoz a rerklámblokkolós használat?
És nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyivel kisebb a bevétel, mert az a mínusz akkor is megvan, ha az érintettek nem jönnek ide.
(tény: egyelőre nem sok vizet zavarnak a reklámjaitok, eltérően pl. a port.hu-tól vagy a blikk.hu-tól, ahonnan jött már malware gyanús szemét is a mobilomra reklám formájában)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest