- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
pár videobol meg szerintem elég nehezen megállapítható, hogy áll a játék
Abból, hogy
1. sosem adtak/szivárogtattak ki buildeket
2. rájuk húzták a vizes lepedőt
3. szó nincsen róla, hogy egy X stúdió folytatja a munkátén arra következtetek, hogy nem valami fényes a készültség foka.
-
Morden24
nagyúr
Abban viszont igazad van, hogy valószínűleg nulláról kell írni a játékot, de szerintem még így is sikere lenne az évek óta folytatott hype miatt
Itt a gond. A játékot megcsinálni teszem azt, két év. Eddig azért volt a DNF-ről (így is minimális) hír, mert először készült, aztán szoptak, aztán tönkrementek. Az egész hónapok alatt el fog tűnni, évek alatt meg el is felejtik a francba. Tehát aki bevállalja a DNF-et, az bizony kőkeményen rákészület a marketingbüdzsé bőre eresztésére.
Amúgy ne fejejtsd el, patinás címeket és dögnagy kiadókat is megérinthet az, hogy pár év alatt beérik egy adott játék negatív hírneve. Ezért kényszerült az EA arra, hogy szétdarabolja az NFS-t.
én pl. nagy eséllyel megvenném
Én mondjuk sosem voltam Duke fan, de ameddig egy Starcraft II-őt vagy szinte bármilyen Bioware játékot lazán előrendelek és magas ívben teszek a review-kre, addig egy Duke Nukem esetében jó alaposan utánanéznék, és valszeg ha jó, akkor is csak mérséklődött áron venném meg. Ez persze én vagyok, de tartok tőle, hogy akiknek nem ismeretlen a cím és történetesen nem fanboyok (tizenX év szopatás után igen sekély tábor lehet), azok valszeg egytől egyig fenntartásokkal kezelnék.
-
Morden24
nagyúr
Persze nem árt némiképp felfrissíteni a grafikáját és feltuningolni a játékélményt.
Talán pont azért nem veszik meg, mert az egész egy nagy semmi, és nulláról kéne kezdeni.
Egyébként gondolom a jogok a Take2-nél maradnak.Hogy osztatlan világsikert aratna, azt részemről kétlem. Legalábbis ahhoz hatalmasat kéne alkotniuk, mert a rajongótábor valszeg maximális kétkedéssel fogadna egy elkészült terméket (jogosan), a casual-ok meg ha egyáltalán hallottak DNF-ről, akkor csak, mint áprilisi tréfa, esetleg szánalmas vergődés.
Fel kéne építeni a nullából egy programot, egyidőben pedig fel kéne építeni egy működő brandet is, mert a 3DRealms gondoskodott róla, hogy a Duke franchise köznevetség tárgya legyen.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish #32 üzenetére
Nájsz
Nem tutaj, de nem is Tisza.
Viszont ha a tiéd, akkor szólj már lécci, ha legközelebb parti van -
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish #30 üzenetére
Nem tutaj. Jacht. De amúgy a Tisza sem marhaság, irány dél
-
Morden24
nagyúr
Szerinted, ez a videó nem úgy készült, hogy valaki játszott vele?
Soha az életben még egy nyamvadt bugos optimalizálatlan, két folyosó hossznyi pre-alpha sem szivárgott ki. Soha az életben nem látta senki (akár kiállításon), hogy futna egy DNF, ami elé ha odaáll, és megnyomja a WASD-t, akkor a megfelelő irányba elindul.
Inkonzisztens minőségű, dizájnjú és felépítésű képek meg videók voltak, és tartok tőle, hogy a "készülő" játék kb. ezen a színvonalon volt.
Amúgy félreértés ne essék; nem kell sem rosszindulatúnak, sem túlzottan gyanakvónak lennem ahhoz, hogy a 3DRealms-esek tetemes mennyiségű ujjal mutogatásai, hazudozásai és gyenge szimpátiaébresztési kísérletei után egy ilyet effektíve teljesen lehetségesnek tartsak.
Szóval a véleményem továbbra is az, hogy DNF, mint olyan, max. a rajongók képzeletében létezett, ami meg a 3DR-nél volt, az minden bizonnyal egy tákolt, működésképtelen és eltorzult csontváz.
-
Morden24
nagyúr
válasz
RepeatSector #6 üzenetére
Nyilván azért, mert soha nem volt semmilyen működő verzió a játékból, még egy vacak folyosó sem. Ha lett volna, kiadták volna.
Szóval a DNF-el kapcsolatban ha azt mondjuk, hogy "X évig készült", akkor a készült szót erősen idézőjelbe kell tenni. Mondjuk az, hogy kotlottak rajta, már találóbb megfogalmazás, mint az, hogy fejlesztették.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest