- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
a build szivárogtatás nem mindenhol bevett szokás
így visszagondolva eléggé ritka, amikor kiszivárgott a félkész build (HoMM5, Stalker, Doom3, HL2).
az, hogy nyilvános, legalább újságírók számára kipróbálható verzió (volt egy újságíró, aki játszhatott vele) nem volt még, az sejtet valamit.
a vizes lepedő jogos szerintem;> a Stalkerért és a Preyért (jé, mégegy 3dr) és kaptak rendesen a fejlesztők. és azok a végén még meg is jelentek
a harmadik pontod erős érv.
egyébként a fanokra és a más stúdióra: a HoMM5öt imádták a rajongók, pedig már nem a 3DO fejlesztette. és az aztán tényleg nem egy egyszerű rajongói tábor. a C&C3nak is pozitív volt a fogadtatása.
-
proci985
MODERÁTOR
az NFS széria televolt apró, ámde frusztráló (pl a jobb játékosokat extrém büntető AI és az eszméletlenül hullámzó nehézségi szint, 5.1es rendszerek nem támogatása) dolgokkal , amiket hat részen keresztül (Underground-Undercover) nem voltak képesek javítani a fejlesztők. és ha valami hiba került a programba, sose patchelték. márpedig mindegyikben volt hiba, még az U2/Most Wantedben is. ami nem is volt akkora baj addig, amíg nem volt konkurencia. lehet azt mondani, hogy nem patchelünk, mert a programaink tökéletesek, de ez ez baromi arrogáns viselkedés, ami felhúzhatja a vevőket. nem véletlenül lett bojkott az EA ellen pár játék miatt.
pár videobol meg szerintem elég nehezen megállapítható, hogy áll a játék. ha a skelton kész (az általad említett csontváz tényleg létező állapot programozási szemszögből), a pályák egyrésze kész, a design kész, és alapvetően a programból kihozható értelmes, akkor azt gyorsan ki lehet hozni.
ellenben, ha a problémák mélyrehatóak, pl gyenge a dizájn és sokmindent kell változtatni, akkor lehet egyszerűbb lenne nulláról újrakezdeni. olyan rossz érzésem van, hogy ez a helyzet.
-
P100
senior tag
Akár újra kéne kezdeni, akár nem, mindenképp óriási sikere lenne és maximálisan megérné megvenni a jogait. Ebben teljesen biztos vagyok. Szinte marketingre sincs szükség, mivel szerintem minden játékos hallott már a Duke Nukem-ről, aki mégse, az majd informálódna a hírportálokról (minden oldalon kiraknák a hírt, hogy mégis lesz DN Forever).
-
Szerintem nem ilyen összetettek az emberek, mikor egy CnC 4 az eladási listák élére kerülhet...itt a játéknak akkora híre van, hogy marketingre nincs akkora szükség mintha egy ismeretlen nevű játékot dobnának a piacra. Abban viszont igazad van, hogy valószínűleg nulláról kell írni a játékot, de szerintem még így is sikere lenne az évek óta folytatott hype miatt, bármennyire is szemetek voltak, én pl. nagy eséllyel megvenném, de legalábbis nagyon el kellene rontaniuk, hogy azt mondjam nekem ez nem kell. A videó egy az egyben tetszett, szerintem a grafikával sincs sok baj.
De persze nagyon kicsi az esély itt bármire is a jogi huzavona miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest